Celebrity News

O njenim rečima se priča: KOME je Nina Badrić UPUTILA OVU PORUKU?

O njenim rečima se priča: KOME je Nina Badrić UPUTILA OVU PORUKU?

Hrvatska pevačica Nina Badrić svoju profesionalnu muzičku karijeru gradila je korak po korak. Svojim šarmom i predivnim glasom, Nina je godinama unazad uspela da izgradi sjajnu karijeru, a za razliku od mnogih svojih koleginica sa estrade, ostala je po strani skandala i nikada nije dozvolila da njen privatni život postane njen glavni adut na sceni. Ipak, kada je reč o ljubavi, Nina je veoma oprezna ali i iskrena. Nikada ništa nije prepuštala slučaju, ali je uvek slušala svoje srce, i odluke od velikog značaja, donosila “mirne glave”. Ipak, maštu svojih fanova, Nina je zagolicala svojom objavom na Instagramu, a poruku koju je poslala, mnogi su shvatili kao poruku podrške svim ženama.

- Žena koja vlastitim radom kupi haljinu, skida je kad želi, a ne kad joj se kaže - napisala je Nina na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badric (@badrich) on Mar 25, 2019 at 12:19pm PDT

Svojevremeno, pevačica je u jednom intervjuu istakla kako nikada nije želela da bude jedna od onih koja se vezuje za muškarca zbog njegovog prezimena, ali takođe, sebe smatra osobom koja ne treba partnera po svaku cenu kako ne bi ostala samo. Da je sazrela kao individua, Nina je potvrdila činjenicom da nije oduvek imala ovakav stav, kao ni samopouzdanje, koje je izgradila poslednjih godina.

- O ne, nisam. Tek sam pre nekoliko godina stekla potpuni mir sama sa sobom, a to mi je donelo i samopouzdanje. Da, to sve i mislim što sam rekla. Uz mene može stajati neko ko je meni sličan i ko je kroz život sebe ostvarivao sam kao i ja. Samo takav muškarac može razumeti i poštovati ženu poput mene. Moj posao jeste javan, ali moj privatni život nije. I ja sam ista kao i sve žene kada zatvorim vrata svog doma. Kuvam, spremam, perem, uživam u svom miru i imam možda i mnogo više vremena od žena koje rade u firmi, da se posvetim svima koje volim - istakla je pjevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badric (@badrich) on Feb 12, 2019 at 4:14am PST