Celebrity News

Oaza mira udaljena nekoliko kilometara od mora: Ceca kupila stan u Crnoj Gori

Autor: | 28/07/2017

Oaza mira udaljena nekoliko kilometara od mora: Ceca kupila stan u Crnoj Gori

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović kupila je nekretninu u kojoj će moći da se odmori i uživa daleko od očiju kamera, paparaca i znatiželjnih prolaznika.

Ceca već godinama zbog poslovnih obaveza vreme provodi i na crnogorskom primorju. Sada je rešila da pazari nekretninu u kojoj će moći da se odmori i uživa daleko od očiju kamera.

Iako su mnogi očekivali da će kupiti vilu od nekoliko spratova koja odiše luksuzom i skupoćom, Ceca je još jednom pokazala da joj materijalne stvari nisu na prvom mestu.

Pevačica je kupila stan u vili u Bečićima, a takvo mesto joj je bilo potrebno iz nekoliko razloga - mir, tišina i mogućnost opuštenog uživanja.

Ovaj deo grada je udaljen od mora nekoliko kilometara, a trospratna zgrada ima svega nekoliko stanova.

- Namerno je kupila stan udaljen od centra i u zgradi sa malo stanara, koja izgledom ne odiše glamurom. U ovoj zgradi koja ima tek tri sprata i u kojoj uglavnom žive starosedeoci. Ona ovde uživa sa porodicom. Uglavnom sa sinom i ćerkom, a često joj dolaze i roditelji ili sestra Lidija sa porodicom - kaže jedan od komšija iz zgrada pored Cecine, dok prodavačica iz obližnje radnje dodaje:

- Ne dolazi kod nas u prodavnicu, ali je ponekad vidimo na balkonu. Nije kao pojedine pevačice, već u japankama, bez šminke i u bebi-dolu izađe da malo udahne svežeg vazduha. Kada je pozdravimo, uvek se ljubazno javi. Kada su nam rekli da je tu Ceca kupila stan, svi smo mislili da je šala. Ona je toliko pristupačna i normalna žena da nas je to sve oduševilo.