Celebrity News

Odmor na Havajima uoči 17. GODIŠNJICE BRAKA: Evo u čemu je tajna SREĆNE LJUBAVI Džulije Roberts i Denija Modera

Odmor na Havajima uoči 17. GODIŠNJICE BRAKA: Evo u čemu je tajna SREĆNE LJUBAVI Džulije Roberts i Denija Modera

Putovanje u dvoje barem jednom godišnje za ovaj je par postala svojevrsna tradicija koje se striktno drže već dugi niz godina. Džulija Roberts i njen suprug Deni Moder trenutno uživaju na Havajima, a sve je u znaku ljubavi jer bliži se njihova 17. godišnjica braka.

Pre nekoliko dana Džulija Roberts i Deni Moder otputovali su na Havaje kako bi se odmorili od obaveza, dece, žurbe i malo posvetili vreme jedno drugome a 17. godišnjicu braka u kojem su od juli 2002. idealna je prilika da obeleže dugogodišnju ljubav.

Par odseda u sopstvenoj vili koju poseduju na ostrvu, a paparaci uhvatili su ih tokom odmaranja na peščanoj plaži kada su uživali u ljubavnom zagrljaju.

Ljubav ovog skromnog para imala je vrlo trnovit početak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Звезды⭐️Шоубизнес⚡️Сплетни? (@_gossip_shhh) on Apr 30, 2019 at 12:36am PDT

- Momentalno sam se zaljubila u njega. Želela sam da budem sa njim. Nisam mogla da prestanem da razmišljam o njemu, a znala sam da ću biti u problemu - opisala je Džulija jednom prilikom svoj susret s tada pomoćnim kamermanom Moderom koji je bio u braku s šminkerom Verom Steimberg.

Njihov susret bio je sudbinski i potpuno je promenio do tada umišljenu i razmaženu glumicu. Iako im konstantno previđaju nesrećan kraj i razvod, čini se da se 51-godišnja Džulija i godinu dana mlađi Deni ne bi složili s time. Fotografije s njihova prošlogodišnjeg odmora u Rimu kada su uživali u romantičnim večernjim šetnjama takođe ne idu u prilog tome.

- Verujem da su dve osobe povezane srcem, stoga nema veze gde se nalaziš, ko si niti što radiš - ne postoje prepreke ako je ljudima suđeno da budu zajedno - kazala je jednom prilikom zgodna glumica, a vrlo često naglašavala je i kako je Deni ljubav njenog života i smisao istoga.

Ovaj par imadeli troje dečice, blizance Fineja Voltera i Hazela i mlađeg sina Henrija Danijela. Nikada nije krila koliko je žarko htela da postane majka, ali začeće nije išlo baš glatko.

Par se već pripremao da usvoji dete, a onda je Džulija saznala da je trudna.

Zbog toga majčinstvo nikada nije shvatala olako, već kao dar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julia Roberts Fanpage ? (@juliaroberts_fanpage) on Jun 19, 2016 at 9:31am PDT

- Jednostavno ne mogu da dočekam da postanem majka i da uzmem to malo stvorenje u svoje naručje - rekla je nešto pre nego što je po prvi put postala majka. Brak u kojem je punih 17 godina iz temelja ju je promenio, te često ističe da ne bi bila osoba kakva je danas da nije upoznala kamermana Denija.

-Imamo ova tri ljudska bića koja su potpuni odraz ljubavi koju imamo jedno prema drugome ... Rekla bih da su naši idealni dani oni tipični dani - uz Denija i fudbal.