Celebrity News

Odsedaju u zasebnim sobama -Dejvid i Viktorija Bekam se razvode!?

Odsedaju u zasebnim sobama -Dejvid i Viktorija Bekam se razvode!?

Nakon što su zajedno proveli jedanaest godina u zajedničkoj vili na Beverli Hilsu, Dejvic i Viktorija Bekam rasplamsali su glasine o razvodu kada su vilu prodali prošlog oktobra! Kako izvor navodi, njihov brak bi ubrzo mogao da dođe kraju!

Kada se Viktorija popela na binu kako bi prihvatila Fashion Icon nagradu 11. novembra, dobar deo svog govora iskoristila je kako bi se osvrnula na svoje pređašnje uspehe i solo karijeru, a jedva da je i pomenula svog supruga Dejvid Bekam na samom kraju. Razlog tome, navodno je kraj njihovog devetnaest godina dugog braka!

Iako je menadžer dveju zvezda negirao glasine o razvodu, izvor blizak paru tvrdi da uskoro sledi borba na sudu u kojoj će se Viktorija i Bekam boriti u raspodeli svog bogatstva! Kao jedan od dokaza, izvor je naveo Dejvidove nedavne izjave u kojima svoj brak komentariše kao “težak rad” i “komplikovan odnos”.

- Viktorija je nakon toga bila u suzama, ali želja da spase svoj propali brak gotovo je potpuno nestala - tvrdi izvor.

- Ovo je očigledno nešto što traje već dugo vremena.

Ubrzo nakon Dejvidovih komentara, Viktorija je otišla na vikend u spa centar u Nemačkoj.

- Sasvim je jasno da je Viktoriji bilo potrebno malo vremena za sebe - tvrdi izvor.

Prve glasine o razvodu datiraju još od prošle decenije kada je dadilja njihove dece izjavila da Bekam želi razvod. Izvor je potvrdio da njene reči još uvek progone Viktoriju, a nedavno pojavljivanje poznatog para u Sidneju krajem oktobra prošle godine ponovo je pokrenulo njene strahove!

Naime, par je odsedao u zasebnim sobama jer navodno nisu mogli da trpe jedno drugo ili budu u zajedničkom prisustvu.

- Viktorija se pravi kao da je nije briga šta Dejvid radi, kao da su već završili. Međutim, istina je da su se njihovi putevi vremenom razišli. Izgledali su očajno - dodao je izvor.

Iako je javnost godinama mislila da “skladan” par uživa u izobilju i sreći, Viktorija je poslednjih par meseci odlučila da sruši fasadu savršenih porodičnih fotografija na Instagramu i gotovo da nije postavila ni jednu fotografiju sa suprugom od 17. septembra 2018.

Dejvid je sa druge strane odlučio da raskine ugovor sa menadžerom koji je bio uz par još od 90. godina i otišao solo putanjom.

Izvor se osvrnuo i na Viktorijine navode da se neće pridružiti turneji Spajsicama u 2019. godini , a kako tvrdi, to je zbog velikih problema koje manekenka ima na privatnom planu u svome domu.

- Ne ide na turneju jer joj treba svaki delić snage da se izbori sa problemima kod kuće. Ukoliko dođe do razvoda, par će morati da podeli svoje bogatstvo u vrednosti od milijardu i dvesta hiljada dolara, a svako ko dobro poznaje Victoriju će potvrditi da će se ona boriti za svoj deo tog bogatsta. David će joj to i dozvoliti, neće želeti da se njena agonija produžava.