Celebrity News

Oglasila se Kajli Džener sa prelepim vestima: Postala sam mama! (video)

Autor: | 05/02/2018

Oglasila se Kajli Džener sa prelepim vestima: Postala sam mama! (video)

Skoro punih sedam meseci svetska javnost brujala je o tome kako je rijaliti zvezda Kajli Džener (20) u drugom stanju, ali niko iz slavne porodice ovu vest nije potvrdio.

A onda se noćas putem Instagrama fanovima obratila lično Kajli koja je oduševljeno napisala ne da je trudna, već da su ona i njen izbaranik, muzičar, Travis Skot, postali roditelji!

- Moja prelepa i zdrava devojčica stigla je 1. februara i jedva sam čekala sa vama da podelim svoj blagoslov. Žao mi je što sam sve ovo morala da krijem i držim u tajnosti. Shvatam da ste naučeni da sa vama delim važne trenutke, ali odlučila sam da svoju trudnoću neću deliti sa celim svetom. Znala sam da moram da se pripremim za ovu životnu ulogu na najpozitivniji, zdrav način, bez stresa. Znala sam da će moja beba da oseća svaku emociju i svaki stres, pa sam odlučila da uradim sve na ovaj način, za moj mali život i našu sreću - napisala je presrećna mama koja je priznala da joj je trudnoća promenila život, ali još uvek nije navela kako će se malena devojčica zvati.

Објава коју дели Kylie (@kyliejenner) дана 4. Феб 2018. у 12:27 PST

Kajli je nedavno sa svojim sestrama snimila i set najnovijih fotografija, ali je vešto uspela da sakrije svoj trudnički stomačić, više o ovome pogledajte OVDE. A u momentu kada je surogat majka na svet donela dete Kim Kardašijan, odmah su krenule i spekulacije da je surogat mama niko drugi do Kajli Džener.

Ipak, današnje lepe vesti potvrđuju da to svakako nije istina.

Објава коју дели Kylie (@kyliejenner) дана 4. Феб 2018. у 12:29 PST