Celebrity News

Oglasila se Snežana Dakić povodom vesti da se njen bivši suprug razvodi!

Oglasila se Snežana Dakić povodom vesti da se njen bivši suprug razvodi!

Domaći medji danas pišu o razvodu bivšeg supruga Snežane Dakić, tražili i njen komentar, a ona se oglasila na Instagramu

U domaćim medijima jutros je osvanula vest da se bivši suprug Snežane Dakić, biznismen Vladimir Mikić razvodi po treći put. Vladimir i njegova supruga Jovana Miljković, kako saznaje "Alo", dogovorili su se pre mesec dana da se sporazumno razvedu posle tri godine braka.

- Razvod nije usledio zbog treće osobe sa jedne ili druge strane, već je ljubav jednostavno prestala - rekao je Mikić ekskluzivno za „Alo!“

- Vladimir nikada nije robovao stereotipima, te po svaku cenu nastavljao da održava bračne odnose kada ljubav nestane. Tako je bilo i ovoga puta. Jovana i on su shvatili da više nisu jedno za drugo, bar ne kao partneri, ali da će zauvek jedno drugom ostati najbolji prijatelji i podrška. Samim tim što imaju ćerkicu od 15 meseci, koju će zajedno odgajati, njih dvoje ne žele da dolaze u bilo koju vrstu sukoba - rekao je izvor pomenutog lista i dodao kako će par podeliti imovinu.

Snežana Dakić: Veza ne sme da pokvari moj odnos s Laurom

- Vladimir je džentlmen i naravno da nije pravio nikakav problem oko podele imovine. Luksuznu kuću u kojoj su zajedno živeli ostaviće Jovani i ćerkici, dok će se on u narednih mesec dana iseliti u jedan stan - otkrio je izvor „Alo!“.

Podsetimo se, Vladimir Mikić bio je u braku sa voditeljkom Snežanom Dakić, od koje se razveo na njenu inicijativu posle devet godina braka, dok je pre Snežane bio sa Draganom, s kojom ima bliznakinje.

Povodom vesti o razvodu, oglasila se i Snežana Dakić putem Instagrama.

- Novinari me pitaju za komentar na razvod mog bivšeg muža. Pa, da im ne bih odgovarala pojedinačno, evo mog kratkog razmišljanja na temu razvoda, a naročito kad su to javne ličnosti. Vladimir je otac mog deteta i kad smo se venčali bio je čovek mog života. Kao i u toku našeg braka - napisala je Snežana.

Snežana Dakić: Nikada nisam bila opterećena izgledom i time da li sam nečiji san

- Zato o njemu ni prilikom našeg razvoda, niti sada nisam rekla ništa ružno, niti kompromitujuće. Uvek sam pričala samo o sebi: o svojim osećanjima i o tome kako sam kroz sve prolazila: javnost, vaspitanje, finansijska nesigurnost. Smatram da pristojan svet treba da se rastaje na pristojan način, odgovorno i sa poštovanjem, a da se “prljav veš” zadržava kod kuće - dodala je ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Snezana Dakic (@snezanadakic) on Mar 4, 2020 at 4:03am PST

- Vladimir mi je rekao pre nekoliko dana da se razvodi, tako da me tekst na portalu Alo nije iznenadio. Iako bi neko rekao da je u pitanju karma, i da sad treba da likujem, moram da kažem da mi je na neki način žao što moj bivši muž prolazi kroz tešku životnu situaciju, ne samo po pitanju ljubavnog života. A moglo je bolje, što kaže “Bjelo dugme”.

Snežana Dakić bez dlake na jeziku o muškarcima: Neka se sami snađu!

- Ujedno svakog dana razmišljam o tome koliko smo mi imali sreće dok smo bilo zajedno. Naši životi i naši poslovi su prosto cvetali. Sticali smo i razvijali se, a sa nama zajedno i naše porodice i prijatelji. Svima smo pomagali. To je velika sreća, na kojoj sam jako zahvalna. Naročito sada, kada su se svima nama znatno promenile životne okolnosti. Promenio se i svet i politika - dodala je ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Snezana Dakic (@snezanadakic) on Dec 17, 2019 at 11:03am PST

- Moja poenta je: živite svoju sreću i dobrobit , dok ona traje i budite je svesni. A istina je i da je naša bivša sreća i dalje naša sreća! Čak i kad smo u nju razočarani, to je privremeno. Ali ta ljubav i ta sreća su i dalje naši. To je zauvek naše.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Snezana Dakic (@snezanadakic) on Jan 22, 2020 at 11:55am PST

- I apelujem na one koji iz brakova izlaze srećni da imaju razumevanja prema onima kojima je to teže palo, kojima je žao ili su razočarani. Ne doživljavamo svi lako emotivne lomove. Budite diskretni sa demonstracijom svoje nove sreć.! I odnosite se sa poštovanjem prema bivšem partneru, iako vam ga je dosta i ide vam na živce. Odnos poštovanja će vas poštedeti ružnih scena i dodatnog stresa - zaključila je Snežana.