Celebrity News

Oglasio se Berni Eklston: To je bio pakao, Džejms je pretio da će me ubiti! Petra je donela pravu odluku!

Autor: | 02/07/2017

Oglasio se Berni Eklston: To je bio pakao, Džejms je pretio da će me ubiti! Petra je donela pravu odluku!

Petra Eklstone razvodi se od svog supruga Džejmsa Stanta sa kojim ima troje dece.

Sve detalje najskupljeg razvoda u istoriji slavnih pogledajte OVDE

Bogata naslednica vlasnika "Formule 1" nije mogla više da trpi nasilje i zlostavljanje svog muža, već je sve otkrila pred sudom, a spakovala je i svoje stvari i napustila dvorac u kojem su živeli.

Ipak, Petra je pokrenula brakorazvodnu parnicu i uspela da Džejmsa napokon iseli iz luksuznog porodičnog doma i tako se sa decom ponovo vrati kući.

Ubrzo pošto je sud izrekao meru Stantu, on se pojavio u zajedničkom domu i postao nasilan, zbog čega su Petra Eklston i dadilja njihove troje dece, morale da se zaključaju u kupatilu.

Policija je ubrzo došla, ali prijava nije podneta, jer se "ništa nije dogodilo".

- Petra se tresla satima pošto je Džejms otišao, bio je besan - rekao je jedan od prijatelja bogate naslednice.

Britanski mediji javljaju kako je nakon svega Džejms u petak počeo sa selidbom iz njihovog londonskog doma. Stant je luksuzni dvorac napustio vidno razočaran i ljut, otišao je svojim "Rols Rojsem", piše Daily Mail, uzevši sa sobom još dva skupocena automobila, a u rukama je nosio dve figurice mačaka od najfinijeg kineskog porculana.

Petrin otac, Berni Eklstone, navodno je presrećan zbog odluke koju je Petra donela.

- Život s njim nije bio ništa drugo nego pakao. Moja ćerka je otišla iz vlastitog doma jer više nije mogla da trpi, a on je odbijao da se iseli. Ako ne nestane do petka, kako mu je naredio sud, policija će morati da interveniše - rekao je za britanske medije nakon suđenje Berni i dodao:

- Udario me je u leđa i rukom, gestikulirajući da drži pištolj, pretio je da će me ubiti.

Ipak, srećom, Stant se u petak u popodnevnim satima odselio, pa nije bilo potrebe za daljim sudskim i policijskim intervencijama, navode britanski mediji.

Srećni i bezbrižni - Petra i Dzejms u Bernijevom društvu na početku zabavljanja

Sada, kada se Petra vraća u svoj dom, moći će da se se koncentriše na brakorazvodnu parnicu, za koju kažu da će biti jedna od najvećih, a razvod jedan od najskupljih u istoriji slavnih ličnosti, jer se deli bogatsvo vredno skoro 7 milijardi evra. Podsećamo, postoji i predbračni ugovor koji su potpisali Petra i Stant.

Autor: Story.rs
Foto: Guliver/Getty

Komentari (0)

Loading