Celebrity News

Ogromna radost: Nives i Goran Ivanišević očekuju prvu bebu

Autor: | 13/03/2018

Ogromna radost: Nives i Goran Ivanišević očekuju prvu bebu

Voditeljka Nives Ivanišević (35) i bivši hrvatski teniser Goran Ivanišević (46) očekuju prinovu u porodici.

Kako piše zagrebački "Večernji list" zaljubljeni par za nekoliko meseci dobiće svoje prvo dete, a ovu informaciju je potvrdio izvor blizak supružnicima.

Izvor dodaje kako se voditeljka lepom vešću o prvoj bebi hvalila svojim kolegama na tamošnjem Narodnom radiju gde vodi emisiju “385 show”.

Podsećamo, Nives se krajem prošle godine udala za Gorana u tajnosti u Zagrebu i par uglavnom skriva svoju privatnost, osim kada se voditeljka pohvali zajedničkim fotografijama na društvenim mrežama.

Inače, Ivanišević se pre pet godina razveo od bivše manekenke i preduzetnice Tatjane Dragović (39), s kojom je bio dugih 17 godina. U tom braku Goran i Tatjana dobili su dvoje dece - Amber Mariju (15) i Emanuela (10).

Tatjana i Goran Ivanišević iz perioda dok su bili u braku

Bivši supružni su, uprkos svim ranijim problemima, ostali, ipak, u dobrim odnosima, prvenstveno zbog dece, pa su danas jedno drugom velika potpora.

Najbolji primer toga je dolazak Gorana u bolnicu kad je Tatjana rodila trogodišnju Luce, koju ima s partnerom Vlahom Arbulićem (28), bivšim manekenom i pevačem.