Celebrity News

Olga Danilović uživa u ljubavi sa Bogdanom Bogdanovićem a danas ima poseban razlog za slavlje

Olga Danilović uživa u ljubavi sa Bogdanom Bogdanovićem a danas ima poseban razlog za slavlje

Najstarija ćerka bivšeg košarkaša Predraga Danilovića, Olga Danilović 2019. godine napravila je sjajne uspehe u svetu tenisa te se našla na pobedničkom postolju WTA turnira u Moskvi.

Tom prilikom za naš magazin Story istakla da svoju pobedu duguje prvenstveno treneru Aleksu Koreči, ali i roditeljima koji su uvek verovali u nju.

Mama je ta koja brine o tenisu, putuje sa mnom i uvek zna šta fali mojoj igri, dok je tata moj navijač broj jedan. Ne smeta mi kada me povezuju s njim i njegovom karijerom, to je normalno, on je moj otac i ja ne želim to da krijem. Velika mi je podrška u svemu, a budući da je i on sam nizao profesionalne uspehe, razume moje raspoloženje kada izgubim i zna tačno šta da mi kaže da bi me utešio. Pomaže mi da gledam unapred i mislim pozitivno – priča Olga Danilović osvrnuvši se na meč koji je odigrala u duhu vrnog profesionalca:

Olga Danilović: Velika je privilegija imati priliku da predstavljaš svoju zemlju

– Drago mi je što sam ovaj meč odigrala s divnom prijateljicom Anastasijom. Ceo život se pratimo i uvek smo bile tu jedna za drugu. Deliti teren s njom bila je čast i zadovoljstvo. Sada sam ja pobedila, ali nadam se da ćemo nas dve imati još zajedničkih finala. 

Budući da nije očekivala ovako ogroman uspeh planovi ove mlade teniserke promenili su se iz korena.

– Nisam očekivala da ću tako brzo ostvariti velike rezultate. Moj tim i ja smo se nadali promenama tek pred kraj godine. Sada se moji planovi menjaju iz korena i uskoro počinjem pripreme za US Open. Neverovatno sam uzbuđena zbog svega i čini mi se da nisam još svesna šta se tačno dogodilo. Mislim da ću doći sebi tek kroz nekoliko dana kada sama u svojoj sobi promislim.

Olga Danilović OPUŠTENO PARIRA Grkinjama, toliko DOBRO IZGLEDA da ne prestaju da je hvale! (foto)

Potvrdu ljubavi sa košarkašem Olga Danilović "zakucala" ovom fotografijom

Za lepu teniserku splet ovih srećnih okolnosti, krunisala je i ljubav sa poznatim košarkašem, Bogdanom Bogdanovićem. Iako se spekulisalo da li su u vezi sve do zvanične potvrde, ova ljubav dobila je svoj oblik još početkom 2019. godine.

U javnost je čak i letos dospela fotografija sa venčanja na kojoj je srpski košarkaški reprezentativac i ćerka legendarnog srpskog košarkaša Predraga Danilovića u društvu Vlada Divca i Peđe Stojakovića, kao i Bogdanove sestre Bojane.

Zajednička fotografija koju je publika željno iščekivala sa ovog slavlja ipak nije ugledala svetlost dana. Nedugo nakon toga Olga je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju sa Bogdanovićeve utakmice uz koju je stavila srce i napisala: "Trojka".

Kako su se zavoleli Olga Danilović i Bogdan Bogdanović

Kako su pisali domaći mediji, mladi i usoešni Bogdan i Olgna kliknuli su "na keca".

- Ne nadajući se da će se među njima pojaviti simpatije, sreli su se na jednom skupu i tu je nešto "kliknulo" među njima. Kasnije su počeli da se dopisuju i čuju telefonom, sve dok se nisu smuvali - rekao je svojevremeno izvor za "Kurir" i dodao da imaju razlog zbog kojeg vezu kriju od javnosti:

- Zasad im u ljubavi cvetaju ruže i ne žele to da kvare. Upravo zbog toga odlučili su da se ne eksponiraju javno i da lagano puste da sve teče svojim tokom. Za njihovu vezu ne zna mnogo ljudi, a ne pojavljuju se ni svuda zajedno. Zbog obaveza u sportu, nemaju ni mnogo vremena koje bi mogli da provedu zajedno, ali zato koriste svaki slobodan trenutak da se posvete jedno drugom. Bogdanović se do ušiju zaljubio u Olgu, pa mu drugovi u šali već spominju ženidbu. Međutim, Olga je tek krajem januara napunila 18 godina i njoj je zasad prioritet sportska karijera, tako da je za brak prerano. 

Prva velika ljubav Bogdana Bogdanovića danas ima dete sa manekenom

Olga Danilović danas ima poseban razlog za slavlje

Jedna od najboljih mladih teniserki, Olga Danilović, danas proslavlja 19. rođendan, a povodom današnjeg dana našalila se i na svom Instagram profli.

U slavljeničkom duhu, sa osmehom i viškom energije, Olga Danilović objavila je simpatičan video na kojem vežba. Komićan opis pratio je ovaj klip...

- Rođendanska uživancija. Enjoying my birthday - napisala je Olga.

Nakon što je ovaj video plasirala na svom nalogu, oglasile su mnogi pratioci, a među prvima koja joj je čestitala rođedan bila je omiljena voditeljka, Marija Kilibarda. 

 

View this post on Instagram

 

Rodjendanska uzivancija??? enjoying my birthday??? #iliipakne#ornot

A post shared by Olga Danilovic (@danilovicolga) on Jan 23, 2020 at 5:23am PST