Celebrity News

Olga Kirilenko ozdravila: Nemam više koronu!

Olga Kirilenko ozdravila: Nemam više koronu!

Popularna glumica Olga Kirilenko uspela je da se izleči od koronavirusa, ali i dalje poziva ljude da budu oprezni!

Ukrajinska glumica i manekenka Olga Kirilenko (40) objavila je sinoć na svom Instagram profilu da se u potunosti oporavila od koronavirusa posle dve nedelje borbe. Ona je na popularnu društvenu mrežu postavila fotografiju sa detetom i svoje pratioce obradovala srećnom vešću.

- Potpuno sam se oporavila. Da sažmem: nedelju dana sam se osećala prilično loše i uglavnom sam bila u krevetu, spavala sam sa visokom temperaturom i jakom glavoboljom. Druge nedelje groznica je nestala, ali se pojavio blagi kašalj i bila sam jako umorna. Krajem druge nedelje bila sam potpuno dobro - napisala je Olga.

Biljana Srbljanović zaražena Korona virusom: Bojim se, pustite nas na miru!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olga Kurylenko (@olgakurylenkoofficial) on Mar 22, 2020 at 2:13pm PDT

Bivša Bondova devojka je dodala kako i dalje kašlje ujutru, ali ne i tokom dana.

- Sada ću samo da uživam u ovom vremenu i razmislim o mnogim stvarima i provedem vreme sa sinom - zaključila je glumica.

Inače, Olga Kirilenko je otišla da se testira na koronavirus pošto se nedelju dana nije osećala dobro. Zatim je ostala u izolaciji u svom domu kada su stigli rezultati da je pozitivna na Kovid-19.

Ovu vest je podelila na Instagramu, a preneli su je svi svetski mediji.

– Zaključana u kući nakon što sam pozitivna na koronavirus. Zapravo sam bolesna već nedelju dana – napisala je glumica na Instagramu uz fotografiju na kojoj se vidi pogled iz njenog stana.

Idris Elba pozitivan na koronavirus: Nemam simptome, ali sam u izolaciji

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olga Kurylenko (@olgakurylenkoofficial) on Mar 15, 2020 at 10:42am PDT

Olga je zatim putem društvenih mreža otkrila da nije u bolnici pošto su prepune i da hospitalizuju samo one pacijente koji se nalaze u kritičnom stanju, ali i da ne zna kako se zarazila.

– Rečeno mi je da ako mi se stanje pogorša ponovo pozovem hitnu pomoć. Virus može da bude bilo gde. Mogla sam da otvorim vrata taksija i da dobijem virus preko kvake –napisala je glumica, kod koje je virus ustanovljen kada je sa temperaturom od 39 stepeni Celzijusa odvežena u bolnicu gde joj je urađen bris grla.

Sa svih stana sveta su joj stizale su joj poruke podške i želje da se što pre oporavi, a lepa glumica nije mogla da ostane ravnodušna, te se zahvalila svima.

- Hvala svima koji su mi uputili dobre želje, dirnuta sam vašom ljubaznošću - napisala je Olga.

Tom Henks i njegova supruga podelili sa čitavim svetom: Oboleli smo od Korona virusa

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olga Kurylenko (@olgakurylenkoofficial) on Mar 16, 2020 at 10:46am PDT

Lepa glumica je društvene mreže iskoristila da odgovori na brojna pitanja svojih pratilaca koje je najviše zanimalo gde se nalazi i kako se leči.

- U Londonu sam! - napisala je pre nekoliko dana na Instagramu i otkrila kako se lečila u samoizlaciji.

- Pitate me koje lekove lekari propisuje? Nijedan! Rečeno mi je da uzimam paracetamol u slučaju da mi je groznica previsoka i ako su bolovi jaki. Uzimam i vitamina i suplemente. Imajte na umu da ovi vitamini ne leče koronavirus, već samo pomažu imunološkom sistemu da bude jači kako bi se borio! Evo šta uzimam: Vitamin B5 koji je od vitalnog značaja za zdrav život. Kao i svi vitamini B kompleksa, tako i B5 pomaže telu da pretvara hranu u energiju.

Maske poznatih protiv korona virusa digle prašinu na Instagramu (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olga Kurylenko (@olgakurylenkoofficial) on Mar 18, 2020 at 8:15am PDT

- Zatim, vitamin E. To je antioksidans, što je efikasno u borbi protiv dejstva slobodnih radikala proizvedenih metabolizmom hrane i toksina u okolini.

Pored pomenutih, Olga je dodala da je koristila vitamin C, kurkumu, cink.

Pored toga, Olga je svojim pratiocima uputila najbitniju poruku - da ostanu u izloaciji i da se čuvaju.

- Brinite se o sebi i shvatite to ozbiljno! - zaključila je Olga.