Celebrity News

I ona ima manjak samopouzdanja: Bela Hadid otkrila da je dosta patila zbog svog izgleda

I ona ima manjak samopouzdanja: Bela Hadid otkrila da je dosta patila zbog svog izgleda

Kada se oko nekog otimaju dizajneri i jedno je od najtraženijih lica modnog sveta zvuči nerealno da možet imati komplekse, zar ne? Međutim, baš ovakav primer je manekenka Bela Hadid koja je nedavno otkrila koliko je nesigurna i da je dosta patila zbog svog izgleda.

- Tanke obrve i višak kilograma to je nešto što sebi nisam mogla da oprostim kad sam bila mlađa. A da sve bude gore mislila sam da se to niada neće ni promeniti. Godinama sam gradila svoje samopouzdanje, danas se osećam malo bolje, ali sam dosta radila u svakom smislu na sebi - priznala je dvadesetjednogodišnja devojka čija majka Joland i danas promoviše određene kampanja, a sestra Điđi kao i Bela ne silazi sa naslovnih strana svih modnih magazina.

Објава коју дели ? (@bellahadid) дана 13. Мар 2018. у 1:05 PDT

- Mislim da sam imala mnogo više nesigurnosti vezanih za izgled od bilo koje druge žene.

Velika sam pobornica konturisanja lica, jer ono mi uvek pomaže da definišem lice kako treba - rekla je Diorova ambasadorka i vešto izbegla temu korekcije svog nosa, prenosi super žena.

Објава коју дели ? (@bellahadid) дана 6. Мар 2018. у 7:44 PST

Karijeru u modnoj industriji Bela Hadid je počela sa 16 godina, a debi na modnoj pisti imala je tokom Nedelje mode u Njujorku 2014. godine. Zbog karijere u modnoj industriji je napustila školu, volela bi da se u budućnosti bavi još i modnom fotografijom i glumom.

Објава коју дели ? (@bellahadid) дана 14. Феб 2018. у 4:02 PST