Celebrity News

Ona može da zavede bilo koga: Prvo je ljubila sina Dejvida Bekama, a sada je sa naslednikom poznatog glumca

Ona može da zavede bilo koga: Prvo je ljubila sina Dejvida Bekama, a sada je sa naslednikom poznatog glumca

Pevačica albanskog porekla Rita Ora uvek je u centru pažnje, da li zbog svog provokativnog izgleda, modnog odabira ili muškarca "koga šete".

A i ovog puta, svi svetski mediji pišu o njenom ljubavnom životu.

Ova Britanka, koja je prvo na kratko bila u vezi sa Bruklinom Bekamom, najstarijim sinom Dejvida i Viktorije Bekam, a sada je u vezi sa sinom poznatog glumca Džuda Lava, Rafertijem Lavom.

Rita Ora

Pevačica i šest godina mlađi glumac upoznali su se na snimanju filma, gde su i započeli svoju romansu, a na nedavnom afterpartiju dodele britanskih modnih nagrada uhvaćeni su kako se drže za ruke, prenosi "Blic".

Par je navodno u vezi tek nekoliko nedelja, a izvor blizak umetnici kaže da su u ozbiljnoj vezi čim su se predstavili javnosti.

- Između njih se već neko vreme nešto dešava, otkako su počeli da rade zajedno. Ljudima je bila neverovatna njihova hemija i tako su počeli tračevi. Privlačnost se pretvorila u vezu. Spremni su da izađu u javnost kao par, zbog toga nisu mogli da se suzdrže od držanja za ruku na žurki. Jako su zaljubljeni - rekao je izvor za inostrane medije.

Kako izgledaju zajedno, pogledajte u nastavku:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CelebJar (@jarceleb) on Dec 3, 2019 at 2:32pm PST