Celebrity News

Ono što je Andrija Kuzmanović rekao o vrelim scenama pred kamerama sa Natašom Ninković oduševiće sve žene

Ono što je Andrija Kuzmanović rekao o vrelim scenama pred kamerama sa Natašom Ninković oduševiće sve žene

Gledaoci i ljubitelji domaćih serija, trenutno na televiziji mogu da prate nastavak serije “Senke nad Balkanom”, koja je kao i prethodne sezone izaziva buru na internetu.

Ono o čemu se danas najviše priča, kada je ova emisija u pitanju, jeste scena u kojoj Nataša Ninković i Andrija Kuzmanović vode ljubav.

Sem što su se oboje potpuno ogolili pred kamerama, ovaj glumački par snimilo je vrlo strastvene scene koje nikoga nisu ostavile ravnodušnim.

- Te scene su sastavni deo života. One se dešavaju u našoj svakodnevnici samo što nisu propraćene kamerom - rekao je Andrija i dodao da je tokom pomenutog snimanja sa Natašom samo pazio na to kako se ona oseća, prenosi "Blic".

- U tim trenucima uvek razmišljam o svojim koleginicama, zato što su one majke, one su žene, nečije devojke. Mi muškarci mnogo lakše podnesemo sve to, mislim da je to ipak najteže ženskoj strani. Ali to je sve posao, bili smo toga svesni kad smo upisivali Akademiju šta će sve da nas sačeka, gledali smo serije i filmove, tako da to odavno nije neki tabu - ispričao je Andrija i oduševio mnoge dame ovim rečima.