Celebrity News

Opra Vinfri nikada ne priča o svom ljubavnom životu, evo i zbog čega

Autor: | 11/03/2018

Opra Vinfri nikada ne priča o svom ljubavnom životu, evo i zbog čega

Svetski poznata voditeljka Opra Vinfri (64) u ljubavnoj je vezi sa Stedmanom Grejemom već duge 32 godine, ali nikada nisu stali pred oltar. Iako je Opra jedna od najpoznatijih žena sveta, mnoge iznenađuje činjenica koliko se zapravo malo zna o njenom privatnom životu, a pogotovo o ljubavi.

U nedavnom razgovoru za američke medije otkrila je i zašto je to tako, kada je priznala koliko je razočarana u neke ljude iz medijske industrije.

Tokom mladosti mnogo se puta opekla pa je naučila lekciju i shvatila kako tabloidima ne treba davati povoda za lažne vesti i tračeve. Zbog toga je odlučila da se jako retko pojavljuje u javnosti u društvu svog dugogodišnjeg partnera.

A zbog čega se Opra nikada nije udala pogledajte OVDE!

- Dugo su me provlačili po medijima, bila sam doslovno svaki dan na stranicama žute štampe. Često sam se i uzrujavala, ali onda bi mi moja draga prijateljica Maja Angelou kazala da protiv toga ne mogu ništa i da se uzalud uzrujavam zbog nečega što nije moja greška - objasnila je slavna voditeljka i dodala kako bi neretko tu bilo i suza, ali one tek nisu pomogle.

- Oni su neprestano pisali laži, nije bilo lako nositi se s time. Neko ko to nije prošao ne može ni zamisliti o čemu govorim - rekla je u nastavku Winfrey te dodala kako je onda donela odluku koje se drži već preko 20 godina.

- To je glavni razlog zašto sam prestala da se pojavljujem na društvenim događanjima u društvu svog Stedmana. Shvatila sam da će uvek tamo biti neki novi fotograf koji će jednostavno hteti da proda neku svoju priču. Zašto im onda davati povoda? - konstatovala je obožavana voditeljka koja je i danas uzor mnogim mladim generacijama.