Celebrity News

Originalna Hali Beri: Evo kako izbeći pitanje novinara! (video)

Originalna Hali Beri: Evo kako izbeći pitanje novinara! (video)

Glumica Hali Beri svakako zna kako da ostavi utisak!

Nedavno su krenule glasine kako je američka glumica ponovo u drugom stanju kada se na jednom od događaja pojavila u haljini koja joj naglašava stomačić. Iako se lepa glumica oglasila povodom ovoga i na Instagramu napisala "da li može devojka samo da pojede odrezak i krompiriće" šuškanja nisu prestala.

Međutim, oskarovka je konačno, i to ne namerno, stavila tačku na glasine kada je na promociji novog filma Kingsman: The Golden Circle eksirala čašu viskija i sve prisutne ostavila bez teksta.

Naime, na Comic-Con u San Dijegu na kome su joj društvo pravile kolege iz filma, a među njima Čening Tejtum, jedan fan postavio je pitanje Hali, da li je njen novi špijunski film više britanski od "Džejms Bonda" u kome je 2002. godine glumila Bondovu devojku.  Hali je rekla kako je ovo teško pitanje i da radije ne bi odgovorila na njega.

Ne znajući sa kim ima posla, Tejtum se tako našalio i predložio glumici da umesto da odgovori na pitanje popije čašu viskija. Ubrzo su mnogi počeli da navijaju i nagovaraju Beri da to uradi.

- Oh, mogu ja to... Da li biste voleli da vidite? - rekla je glumica pre nego je ustala i eksirala čašu viskija.

Tamnoputa lepotica je nakon promocije na kojoj su glumci pričali o nadolazećem filmu i njihovim ulogama prokomentarisala ono što je uradila.

- Nikada nemojte izazvati devojku kao što sam ja da uradi tako nešto. Ja jednostavno prihatam izazove - naglasila je Hali.

Nakon filmskog hita Kingsman: The Secret Service iz 2015. godine, u septembru ove godine stiže nastavak uzbudljive priče Kingsman: The Golden Circle.