Celebrity News

Osamdesetih je bila ideal lepote u Holivudu, danas je NIKO ne bi prepoznao

Osamdesetih je bila ideal lepote u Holivudu, danas je NIKO ne bi prepoznao

Pre ravno 32 godine, Keli Mekgilis očarala je planetu kada se rame uz rame sa Tomom Kruzom pojavila u kultnom filmu "Top Gun". Dugih nogu, plave kose i drskog stava - ova žena bila je osamdesetih ideal kome su svi težili. Ipak, danas stvari stoje drugačije...

Ovo ostvarenje i neobična lepota otvorila su sva vrata Mekgilisovoj, a onda je u narednim godinama uspela da postane jedna od najpoželjnijih holivudskih glumica. No, na vrhuncu slave rešila je da okrene leđa Holivudu i započne nešto drugačiji život...

@popculturecult је поделио/ла објаву дана 27. Јун 2017. у 3:53 PDT

Naime, uprkos što je bila deo blokbastera poput pomenutog "Top Gun-a" i "Svedoka" i na platnu mamila uzdahe, privatno je vodila žestoku bitku sa samom sobom i problemima koji su je opsedali. Keli je dugi niz godina, od rane mladosti pokušavala da suzbije svoju seksualnu orijentaciju i porekne činjenicu da je gej, a tugu je utapala u alkoholizmu.

Po sopstvenoim priznanju mislila je da joj se "sve loše stvari dešavaju jer je Bog kažnjava zato što je gej", a na kraju je, uprkos svojoj homoseksualnosti, stupila u brak sa Fredom Tilmanom i rodila dvoje dece.

Објава коју дели Dulce Olmedo (@candiesshadow) дана 19. Дец 2017. у 6:44 PST

No, brak se 2002. raspao, a ona je i pre toga stupila u romansu sa izvesnom Melani Leis, za koju se osam godina kasnije i udala, kada je javno priznala da je lezbijka.

No, ni ovaj brak nije potrajao, ali je Keli bar uspela da stavi tačnu na licemeran, dvostruki život i otkrije svetu ko ona zaista jeste. Danas se bavi humanitarnim radom, obilazi žene koje imaju probleme sa zavisnošću od droge i alkohola i povremeno se pojavljuje u filmovima, ali u manjim ulogama.

Takođe, ona sada, u 60-oj godini, izgleda potpuno drugačije nego u doba kada se proslavila - nema više vitke figure, a promenila je i imidž, sada ima kratku kosu i nosi muškobanjastu odeću.

Објава коју дели 東網巨星 (@onccstarsoncc) дана 13. Јун 2018. у 1:38 PDT