Celebrity News

Oskarovac Džared Leto zamalo poginuo! Glumac objavio potresan snimak (video)

Oskarovac Džared Leto zamalo poginuo! Glumac objavio potresan snimak (video)

Glumac, muzičar, ali i veliki holivudski zavodnik Džared Leto, koga već duže vreme dovode u vezu sa Anđelinom Džoli, podelio je danas na društvenim mrežama snimak u kome se vidi da je mogao da nastrada

Džared Leto (48), pevač grupe "The Thirty Seconds To Mars" i Oskarom nagrađeni glumac poznat je po impresivnoj predanosti svom radu. Ne žali ni svoju psihu, niti svoje telo kako bi od uloge izvukao najviše - izgubio je više od 15 kilograma za potrebe filma "Poslovni klub Dalas", upoznavao se sa pravim zavisnicima od narkotika iz Bruklina, zbog Marka Čapmana i filma "Poglavlje 27" ugojio se skoro 30 kilograma, oblačio ekscentrično, bojio kosu.

Poznati glumac se bavi i ekstremnim sportom koji ga je danas umalo koštao glave.

On je dan proveo na steni Red Rock u Nevadi, a sigurnosni konopac je počeo da puca dok je bio na visini od skoro 200 metara. Iako je slično iskustvo imao i pre dve godine, Džared je rekao da neće prestati da se bavi ovim hobijem.

Svoje strašno iskustvo podelio na Instagramu.

- Ne želim da zvuči kao da dramim, ali danas sam zamalo poginuo - napisao je glumac uz objavu gde se vide fotografija kanapa i snimak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on Mar 6, 2020 at 9:27am PST

- Ozbiljno sam pao penjući se sa prijateljem po Crvenoj steni. Pogledao sam uvis, a za par sekundi mi je kamen prerezao bezbednosni konopac dok sam visio u vazduhu na visini od 182 metra - dodao je u objavi.

Leto je objasnio da je u tom trenutku imao veoma čudan osećaj "manje straha, a više melanholije", a kako je napisao, adrenalin je osetio tek kasnije.

- Izvukao sam se i dočekaću još jedan dan. Zapravo je bilo zabavno, nastavićemo sa penjanjem - napisao je Leto, nakon što se, ipak, sve dobro završilo.

Nećete verovati koji glumac je nova ljubav Anđeline Džoli!?

Pored zahtevnih glumačkih uloga, specifičnih muzičkih nastupa, Džared Leto je poznat i kao jedan od najtraženijih holivudskih zavodnika. Dugo je bio u vezi sa Kameron Dijaz, znao je kako da osvoji srce Skarlet Johanson, Ešli Olsen je pominjana kao njegova partnerka, kao i Paris Hilton.

Plavoooki i naizgled bezgrešan i zgodan muškarac bio je dovođen u vezu i sa Ninom Seničar, Kloi Bartolijom, Ketrin Dame, a sumnjičili su ga i za intrige sa Milom Kunis i Keti Peri. Pisalo se da je bio i u vezi sa ruskom manekenkom Valerijom Kaufman.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on Jan 16, 2020 at 9:01am PST

Ipak, holivudskog zavodnika najviše su povezivali sa Anđelinom Džoli.

Prema pisanju svetskih tabloida, Anđelina je počela da se sreće sa Letom posle rastanka sa Bredom Pitom. Inače, Anđelina i Džared su se upoznali 1999. godine na snimanju filma "Prekinuta mladost", a ponovo su se na velikom platnu pojavili i 2004. godine u ostvarenju "Aleksandar". Izvor blizak glumcu krajem januara je rekao za magazin "Heat" da je Anđelini zbog Leta ponovo osmeh na licu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on Feb 9, 2020 at 9:55am PST

Isti izvor je rekao da su Leto i Pit slični i da su vrlo "bezbrižni i pomalo ludi". Štaviše, obojica imaju iskreno interesovanje za društvene aktivnosti. Kako je dodato, Leto sarađuje sa nekoliko dobrotvornih organizacija i kampanja za LGBT prava i to bi sve, navodno, moralo da impresionira Anđelinu.

Prema navodima pomenutog časopisa, Džared Leto je bio među prvima koji su kontaktirali Anđelinu posle razvoda sa Bredom. Povremeno obilazi nju i decu.