Celebrity News

OSTAVIO POTRESNU PORUKU: Svi strahuju da će Džastin Biber pokušati da oduzme sebi život!?

OSTAVIO POTRESNU PORUKU: Svi strahuju da će Džastin Biber pokušati da oduzme sebi život!?

Tokom nedelje u kojoj se obelažava prevencija samoubistva pojavile su se glasine da je muzičar Džastin Biber u jako lošem psihičkom stanju, a kako pišu strani mediji, porodica je zabrinuta da bi mogao da izvrši samoubistvo.

Prošle nedelje je pevač, inspirisan priznanjem koleginice Majli Sajrus, objavio ispovest na Instagramu, objašnjavajući i izvinjavajući se za greške koje je činio u prošlosti, a upravo to je navelo sve da misle kako je ponovo u veoma lošem stanju. Više o ispovesti pročitajte OVDE.

Pozivajući se na Biberove reči: "Dolazi do tačke kada više ne želite da živite", tabloidi sada citiraju izvore bliske Džastinu, koji tvrde da su svi zabrinuti za njega.

U tekstu piše:

- Džastin nije dobro. I ranije ove godine su ga svi pazili kako ne bi sebi oduzeo život. Sada, ponovo svi u njegovoj porodici i svi njegovi prijatelji se slažu da ga ne treba ostaviti samog ni na sekundu .

Da li je Biber samo želeo da objasni svoju prošlost i privoli fanove koje su imali sumnje u njega ili je ponovo u problemu, ostaje da vidimo.