Celebrity News

Osvoji šest meseci besplatne kafe u najvećem Coffe shop-u u Srbiji

Osvoji šest meseci besplatne kafe u najvećem Coffe shop-u u Srbiji

Nakon velikog uspeha koji je Drive Cafe kampanja imala zahvaljujući jedinstvenom ručnom mlinu postavljenom u centru Beograda, kompanija NIS nastavlja da nagrađuje ljubitelje Drive cafe kafe.

Ovoga puta Drive Cafe kafa, koju odlikuje vrhunski kvalitet i nezaboravna aroma, provešće sve uživaoce kafe kroz nezaboravni nagradni konkurs. Sve što je potrebno jeste da instalirate novu Augmented Reality (AR) aplikaciju koja će upotpuniti trenutke uživanja u šoljici čistog zadovoljstva pripremljene po tradicionalnoj italijanskoj recepturi.

Naime, kada preuzmete aplikaciju sa Apple ili Google Playstore-a i svoj telefon usmerite na šolju Drive cafe kafe, otvara se mali dinamični svet koji izlazi sa šolje i okolinu čini zabavnijom, bilo da se nalazite u kolima, kancelariji ili prirodi. Lik sa šolje vas potom vodi kroz nagradni konkurs objašnjavajući vam pravila. Da biste odmah osvojili i uživali u besplatnoj kafi, treba da ispišete kreativnu poruku u peni svoje kafe, podelite je na društvenim mrežama i tako dobijete KOD, za besplatnu Drive Cafe kafu, koji možete iskoristiti na bilo kojoj NIS Petrol ili GAZPROM benzinskoj stanici.

Ako želite da osvojite šest meseci besplatne kafe, potrebno je da podelite fotografiju na otključanom instagram profilu, tagujete profil osobe kojoj je poruka namenjena uz haštag #drivecafekafa. Fotografije se mogu podeliti neograničen broj puta, čime se ujedno i povećava šansa za osvajanje glavne nagrade. Specijalni žiri će potom odabrati tri najkreativnije fotografije i objaviti imena srećnih dobitnika glavnih nagrada na Fejsbuk i Instagram stranici @sanamanaputu. Nagradni konkurs traje od 9.12.2019. do 9.01.2020. godine.

NIS, kao jedna od najvećih domaćih kompanija u Srbiji, premijum kvalitetom Drive Cafe kafe uspeva ne samo da približi potrošače brendu, već i da potrošače zbliži, čineći njihove zajedničke trenutke, provedene u najvećem coffe shop-u u Srbiji, nezaboravnim