Celebrity News

Otet sam, POTREBAN MI JE ADVOKAT: NAJPOŽELJNIJI muškarac Holivuda otkrio kako je osvojio lepu Libanku

Otet sam, POTREBAN MI JE ADVOKAT: NAJPOŽELJNIJI muškarac Holivuda otkrio kako je osvojio lepu Libanku

Iako je slovio za jednog od najpoželjnijeg muškarca na svetu, kako smo ranije mogli da čujemo, Džordž je morao da uloži mnogo napora kako bi osvojio lepu Libanku.

Ipak, pitanje je da li bi njihova priča imala srećan kraj da njihov prvi sastanak nije uspešno završen, iako na samom početku nije sve počelo sjajno.

Kako piše britanski Ekspres, Džordž se veoma trudio da osmisli neko lepo mesto za prvi zajednički izlazak.

Umesto klasične večere u restoranu, boce vina i sveća, on je odlučio da je pozove u Ebi roud - mesto na kom su Bitlsi snimili neke od svojih najvećih hitova. Plan je bio da uživaju u studiju u kome se odigralo jedno snimanje.

Međutim, to nije bilo izvodljivo jer je Amal bila angažovana kao advokat u mnogim sudskim slučajevima. Sastanak povodom Društva muslimanske braće se poprilično odužio, a kako bi spasla veče ona je rešila da ga pozove na piće i večeru.

Čim su napustili poznati restoran, sačekali su ih paparaci koji su snimili slavni par.

- Bilo je to jedno od vrlo popularnih mesta. I kada smo izašli, čekalo nas je 50 paparaca. Ali ona se suočila s tim kao šampion. I ubrzo, stvari su eskalirale jednom kada sam boravio u Londonu - kazao je Kluni za "Holivud reporter".

Među mnogim detaljima njihove emotivne romanse, mediji su otkrili da je holivudski šmeker toliko žarko želeo da osvoji Amal, "da joj je pisao pisma u kojima se pretvarao da je zapravo njegov pas Ajnštajn".

U pismima je navodio da je "otet i da mu je potreban advokat", a poznato je da je Amal svojevremeno u intervjuu izjavila da nije očekivala da će je zadesiti takva ljubav i sreća o kojoj je ranije sanjala.