Celebrity News

OTKRIVAMO: Goca Tržan ZAMENILA Rašu prezgodnim muškarcem (foto)

OTKRIVAMO: Goca Tržan ZAMENILA Rašu prezgodnim muškarcem (foto)

Iako je spot za novu pesmu „Folija“ snimila u rodnom mestu svog muža, pevačica je atraktivne kadrove podelila sa Boškom Jakovljevićem...

Popularna pevačica Goca Tržan novu pesmu pod nazivom „Folija“ posvetila je suprugu Radomiru Novakoviću Raši. Budući da je njen partner sa Lukijanom Ivanovićem, radio aranžman za ovu numeru, pevačica je odlučila i da sve u vezi sa njom ima veze sa Rašom, te je spot snimila u njegovom rodnom Baču. Muška zvezda Gocinog spota ovoga puta je kreator i maneken Boško Jakovljević, sa kojim se pevačica višegodišnji prijatelj.

- Pošto često sa ćerkom Lenom i suprugom Rašom, odlazimo kod njegovih roditelja u Bač, Bačka tvrđava iz 14. veka nam je obavezno mesto za posetu jer izgleda prelepo. Zato se nisam dvoumila o izboru lokacije, a posebnu lepotu spotu su dali i kadrovi na jezeru Provala kao i kompleks Bački dvor.

Na moju veliku sreću Boško je konačno pristao da bude u mom spotu i hvala mu što je bio fantastičan glumac, ali i prezgodan muškarac – kaže oduševljeno Goca, čija će pesma Folija već po prvim reakcijama publike osvojiti status letnjeg hita.