Celebrity News

Otkriven razlog zbog čega Jovana Joksimović NEĆE PREĆI na Željkovu televiziju

Otkriven razlog zbog čega Jovana Joksimović NEĆE PREĆI na Željkovu televiziju

Jovana Joksimović odlučila je da neće prelaziti na neku od novih televizija, već će ostati da vodi jutarnji program na "Prvoj" sa Srđanom Predojevićem, objašnjava  izvor "Kurira" ,

- Sa svojim iskustvom na televiziji, koja traje skoro 20 godina, ona bi zasigurno mogla dobro da uređuje program. Već je to radila i pokazala se uspešna u tome, s tim da je uređivala samo segment jutarnjeg programa. Kada je Željko doneo odluku da pokrene tri televizijska kanala, logično je da se prvo posavetovao s njom i da mu je ona bila prvi izbor za rukovodeće mesto. O tome su dugo pričali i razmatrali sve opcije, sve donedavno - rekao je "Kurirov" izvor.

Na Jovaninu odluku da ostane u tandemu s Predojevićem uticalo je i to što joj vođenje jutarnjeg ostavlja dovoljno vremena da se posveti deci.

- Željko i Jovana su se saglasili oko toga da bi ipak teško bilo izvodljivo da ona provodi 15 i više sati posvećena televiziji, jer oni imaju troje dece koja su još mala. Na Prvoj, kao voditeljka jutarnjeg, ona ima znatno manje obaveza i uz pomoć dobre organizacije uspeva da se brine o Kosti, Srni i Ani. Posle radnog vremena, Jovana ima na raspolaganju celo popodne i veče da bude sa decom, što njoj dosta znači, dok tako ne bi bilo kada bi bila glavni urednik Željkove televizije - zaključio je sagovornik "Kurira."