Celebrity News

OTKRIVENI DETALJI JEZIVE PLJAČKE: Kim Kardašijan iskreno o trenutku kada je mislila da će umreti! (video)

OTKRIVENI DETALJI JEZIVE PLJAČKE: Kim Kardašijan iskreno o trenutku kada je mislila da će umreti! (video)

Tokom pariske nedelje mode 2016. godine, rijaliti zvezda Kim Kardašijan je opljačkana. Provalnici su upali u njen apartman u hotelu i ukrali nakit u vrednosti od deset miliona dolara.

Međutim, kako je to za nju bilo veoma stresno iskustvo o kome je simbolično pričala, supruga Kanje Vesta je sada prvi put rešila da ispriča kako se osećala u trenutak kada su je vezali i uperili pištolj u pravcu glave.

- Bila je to nedelja mode u Parizu. Ja sam nosila svoj novi dijamantski prsten koji mi je Kanje poklonio (koji je inače procenjen na 4.5 miliona dolara), a takođe sam u Pariz ponela sa sobom i sav ostali nakit koji imam - ispričala je Kim za True Hollywood Story i istakla da je to veče mislila da će umreti:

- Trebalo je da Kortni, Kendal i ja izađemo u grad nakon revije, ali sam se predomislila. Spremala sam se da legnem u krevet, kada sam čula neko trčanje uz stepenice. Provalnici su upali u moj apartman, hteli su moj prsten i moj nakit i ja sam im sve dala bez pogovora, nisam oklevala. Onda su me vezali, stavili su mi lepljivu traku oko usta, ruku i nogu. To je bio najstrašniji trenutak u mom životu! Samo sam pomislila - Sada ću umreti! Bukvalno sam se spremala za trenutak kada će da upere pištolj u mene i da me ubiju. Tih 10 minuta su promenili ceo moj život - bila je iskrena ova sestra Kardašijan koja je dugo posle ovoga patila od paranoje, a imala je i psihičkih problema.

Sada sem što pazi šta kači na društvene mreže, Kim je takođe pojačala svoje obezbeđenje.

Kako je izgledao sam napad i zašto su petorica naoružanih razbojnika opljačkali baš Kim otkrio je domar francuskog hotela za američku televiziju “Inside edition”.

Kako izgleda rekonstrukcija događaja, pogledajte u nastavku: