Celebrity News

Otvoreno pokazala da se nije ugojila ni gram! Seka Aleksić uzdrmala Instagram linijom nakon porođaja (foto)

Otvoreno pokazala da se nije ugojila ni gram! Seka Aleksić uzdrmala Instagram linijom nakon porođaja (foto)

Popularna pevačica Seka Aleksić nakon dve trudnoće izgleda fantastično a sada je na svom Instagram nalogu svima pokazala svoju savršenu liniju dva meseca od porođaja!

Ne obazirući se na tuđa mišljenja, Seka Aleksić među prvima na estradi je eksperimentisala s različitim modnim stilovima, imala svoj rijaliti i govorila o temama koje su za mnoge bile tabu, a pre svih mislimo na vantelesnu oplodnju i vanmateričnu trudnoću. Neposredno pred useljenje u novu kuću, uplovila je u brak s bivšim kik-bokserom Veljkom Piljikićem (36), kraj kojeg je pronašla sve ono što je ikada želela da jedan muškarac poseduje. Mada je dugo sanjala trenutak u kom će postati majka, veru da će se to i desiti nikada nije gubila.

Vantelesnom oplodnjom 2015. godine ostala je u drugom stanju, a već naredne rodila sina Jakova. O roditeljstvu, koje je nakratko njenu drugu najveću ljubav muziku stavilo u zapećak, govorila je mnogo puta, ističući da bi volela da porodicu proširi makar za još jednog člana. Od poslednje njene izjave na tu temu prošle su tri godine, a onda je, početkom leta, otkrila da je ponovo u blagoslovenom stanju. Iako je svima bilo jasno koliko je srećna.

Nakon što je javnost saznala da će i drugo dete biti muško, dobila je pregršt čestitki a zatim je usledila i znatiželja kako će se zvati drugi nasledni. Nedugo posle, Seka Aleksić otkrila je da će se novorođeni sin zvati Isak, međutim Božjom voljom drugi naslednik dobio je ime Jovan. Rodivši se na Svetog Jovana, Seka Aleksić i njen suprug Veljko smatrali su da je to Božji znak te bez dugog premišljanja sinu dali ovo prelepo ime.

– Nije kako mi želimo već kako Gosod kaže! Posle naše krsne slave Sveti Jovan, rodio se JOVAN jutros! Tatina želja je takođe ista! Rekao je NEKA SE ZOVE JOVAN. Ako sledeća beba bude dečak zvaće se Isak!

Trudna Seka Aleksić u uskoj haljini, pogledi se sami lepe za ovj prizor (foto)

 

View this post on Instagram

 

? Živeli...

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on Feb 15, 2020 at 3:40am PST

Seka Aleksić nakon dva meseca od porođaja sve iznenadila izvajanom figrurom

Popularna pevačica Seka Aleksić koja se nedavno porodila i na svet donela drugog sina Jovana odlučila je da se na Instagramu pohavli svojom postporođajnom figurom. Danas na njenom profilu osvanula je fotografija koja je pozitivno šokirala sve njene pratioce, budući da na slici pozira u uskim farmerkama koje su istakle njene obline.

Mnogo su bili oduševljeni ovim prizorom, budući da je Seka Aleksić pre nego što je ostala u drugom stanju patila od viška kilograma, koji joj je ipak dobro pristajao. Od početka karijere Seka Aleksić važila je za jednu od seksepilnijih dama na našoj javnoj sceni a mnogi njeni fanovi komentarisali su kako joj i taj mali višak kilograma odlično pristaje jer ume da ga iznese. 

S obzirom na to da i sama u jednom životnom periodu bila nezadovoljna svojom kilažom, Seka Aleksić odlučila je da je vreme za promene. Redovno je vežbala i uz redovnnu izbalansiranu ishranu svoje telo dovela do savršenstva. Tako je i sada, nekoliko godina kasnije, posle dva porođaja uspela da zadrži vitku liniju kojom su svi oduševljeni.

A, šta vi kažete?

Seka Aleksić izgleda fenomenalno u kupaćem kostimu a sada se okrenula i niko nikad ne bi rekao da je trudna! (foto)

View this post on Instagram

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on Mar 5, 2020 at 2:54am PST