Celebrity News

Ova Brazilka je ZANOSNA SUPRUGA Metjua Mekonahija!

Ova Brazilka je ZANOSNA SUPRUGA Metjua Mekonahija!

Nikoga nije ostavila ravnodušnim ovog puta.

Oni nisu jedan od parova koje često viđamo na crvenom tepihu i ne vole preveliku pažnju. Upravo zato svako je njihovo pojavljivanje posebno istaknuto. Ovoga puta u Njujorku svu pažnju okupljenih ukrala je prezgodna Kamila Alves, dugogodišnja supruga glumca Metjua Mekonahija.

https://www.instagram.com/p/Bf-TVQTDmzX/?hl=sr&taken-by=matthewmacconaughey

Kada su se u četvrtak uveče pojavili na gala večeri na Menhetnu, bračni par Mekonahi izazvao je pravu pometnju, prenosi Stil. Osim veselja što ih napokon vide u zajedničkom izlasku, okupljeni nisu krili oduševljenje izgledom i stajlingom glumčeve pratnje, supruge Kamile Alves.

Metju Mekonahi nije se odvajao od svoje lepe supruge koje nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Zanosna Brazilka pojavila se u senzacionalnoj beloj kreaciji s dubokim dekolteom i tako naglasila sve svoje atribute. Ceo izgled je zaokružila zlatnim salonkama i mini zlatnom torbicom kao i visećim minđušama. Ova tridesetšestogodišnjakinja je izgledala poput prave filmske dive, a ponos nije krio ni popularni teksaški glumac koji je ovoga puta ipak bio u drugom planu.

https://www.instagram.com/p/BoSVub7AJdN/?hl=sr&taken-by=matthewmacconaughey

Metju i Kamila zajedno su poslednjih 12 godina, a u bračnu luku uplovili su pre šest.

- Ulazio sam u četrdesete i hteo sam da se skrasim i zasnujem porodicu. Znao sam da je kasnije sve teže naći partnera koji ti odgovara. Onda je u moj život ušetala ta krasna žena, bila je to Kamila, i zauvek me promenila - rekao je jednom prilikom ovaj glumac.