Celebrity News

Ova poznata ličnost će uz Jovanu i Srđana voditi "Jutarnji program"

Ova poznata ličnost će uz Jovanu i Srđana voditi "Jutarnji program"

Uskoro nećete moći da izađete iz kuće, a da vas Nada Macura ne opomene da se slojevito oblačite i da unosite dovoljno tečnosti, jer će portparolka Hitne pomoći postati stalni član redakcije Jutarnjeg programa sa Jovanom Joksimović i Srđanom Predojevićem na TV Prva.

Nakon govorkanja da će voditi Jutarnji program na Happy televiziji i da će imati ulogu u seriji "Nemanjići", Nada definitivno dobila angažman na Prvoj TV.

Doktorka će u "Jutru" sa Jovanom i Srđanom informisati gledaoce o onome što se dogodilo prošle noći u glavnom gradu, ali i pružiti neophodne savete kako da se pripremimo i osvežimo za dan pred nama.

- Istina je da ću biti deo tima sa Jovanom i Srđanom, to je najbolji jutarnji program u Srbiji. Jako mi se dopada kako njih dvoje to rade, sada imaju predivan studio, profesionalan tim, izuzetne goste i odlične teme. Jedva čekam da počnemo da radimo. To će biti tim koji dobija - rekla je Nada za "Kurir".

Sa TV Prva kažu da će gledaoci svakog radnog jutra od 6.55 na Prvoj imati sažete najvažnije informacije. U vrelim danima koji predstoje, Nada će biti pravo osveženje. Biće veoma zanimljivo, ali i korisno".