Celebrity News

OVAJ DETALJ unutar vile OSTAVIĆE VAS BEZ TEKSTA! Uskoro gotovo SAVRŠENO porodično gnezdo Jovane i Željka Joksimovića!

OVAJ DETALJ unutar vile OSTAVIĆE VAS BEZ TEKSTA! Uskoro gotovo SAVRŠENO porodično gnezdo Jovane i Željka Joksimovića!

Željko i Jovana Joksimović privode kraju sređivanje vile na Senjaku, u koju su se uselili pre nekoliko meseci, a pazarili su je od Ivane Mišković Karić i njenog supruga Gorana Karića. Pored nove fasade koju planiraju da urade na leto Joksimovići su počeli i sa renoviranjem kupatila.

Kako pišu domaći mediji, pevač i voditeljka su uložili čak 20.000 evra u renoviranje kupatila, od čega je samo džakuzi koštao neverovatnih 7.500 evra.

- Hteli su da se što pre presele u novu kuću, bez obzira na to što nije sve bilo renovirano onako kako su oni želeli. Spavaće sobe i dnevni boravak su bili savršeni još pre selidbe, a ostatak prostorija nije. Sad je na redu najveće kupatilo, koje će kompletno biti obnovljeno. Sanitarije i drugu opremu kupili su u Srbiji, u jednoj luksuznoj radnji koja prodaje samo brendiranu i skupu opremu za kupatila. Džakuzi će biti ogroman, mislim da tako nešto nema niko u Srbiji - priča izvor za "Kurir".

Ako sve bude po planu, renoviranje kuće biće završeno do septembra.

- Renoviranje kupatila će ih koštati preko 20.000 evra. Nisu planirali toliki iznos da izdvoje, ali nije im krivo, jer ulažu u svoj dom. Kosta je oduševljen novom kućom. On je sam birao nameštaj za svoju sobu, a mama i tata su ispunili svaku njegovu želju - rekao je izvor za kraj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) on Sep 16, 2018 at 1:37am PDT