Celebrity News

Ovakav frajer se samo jednom rađa: Ričard Gir se posle 30 godina vraća na male ekrane

Ovakav frajer se samo jednom rađa: Ričard Gir se posle 30 godina vraća na male ekrane

Ričard Gir je posle 30 godina odlučio da se vrati na male ekrane.

Glumac će u novoj će BBC-jevoj dramskoj seriji glumiti medijskog mogula, a partneri će mu biti glumica Helen MekKrori i glumac Bili Haul, piše BBC. Osam nastavaka u trajanju od po sat vremena snimaće se uglavnom u BBC-jevim londonskim studijima.

Gir je izjavio da mu je izuzetno drago što se posle dugo vremena vraća na male ekrane. SerijaMotherFather Son emitovaće se u programu BBC Two. To je priča o uspešnom poslovnom čoveku Maksu (Gir), njegovoj bivšoj supruzi Ketrin (MekKrori) i njihovom sinu Kadenu (Haul).

Porodično carstvo postaje ugroženo u trenutku kada Kadenu, koji vodi očeve novine u Velikoj Britaniji, poslovi izmaknu kontroli, a posledice su moguće za čitavu porodicu i za njihov posao.

– Veoma sam zadovoljan što sarađujem s BBC-jem na ovoj izuzetnoj seriji s toliko talentovanih ljudi. Tema je vrlo aktuelna – kazao je Gir.

Scenarista serije Tom Rob Smit, poznat po scenariju za Ubistvo Đanija Versaćea: Američka kriminalistička priča, kazao je da od početka veruje kako uspeh serije zavisi od glumačke ekipe, a “ovde su se okupili izuzetni glumci”.

Girove dosadašnje uloge smatra vrlo kompleksnim, a kao glumca i čoveka ga izuzetno ceni. Američki glumac slavu je stekao 1980. u kultnom filmu Američki žigolo, a zvezdani status je potvrdio filovima Oficir i džentlmen, Cotton club i Zgodna žena.

Snimanje serije počinje ovog leta u Londonu i u Španiji, ali još nije poznato kada će se ono završiti i kada će serija početi da se prikazuje na malim ekranima.