Celebrity News

Ovako je Jelena bin Drai izgledala PRE UDAJE za arapskog bogataša (foto)

Ovako je Jelena bin Drai izgledala PRE UDAJE za arapskog bogataša (foto)

Jelena Jakovljević bin Drai prisetila se trenutaka pre udaje za arapskog bogataša Saida, pa se i sama našalila na račun fotografije koja je nastala pre 11 godina.

Bivša srpska misica podelila je fotografiju iz decembra 2007.

https://www.instagram.com/p/Bpwe83PH_8m/

- Tražili su mu noviju fotografiju i uzorak krvi pre venčanja, pa smo išli u vladinu kancelariju da rešimo te administrativne obaveze. Moja najbolja prijateljica je išla sa mnom (da budemo sigurne da nam nešto ne promakne). Nikada neću zaboraviti koliko sam bila pospana tog ranog jutra. I dok sam ja u polusnu, ona uzima četku za kosu i počinje besno da me češlja govoreći: Nadam se da si se bar umila i oprala zube pošto kosu očigledno nisi... mlada! - napisala je Jelena na Instagramu i prisetila se anegdote vezane za ovu fotografiju.

https://www.instagram.com/p/BpxJS99HGjB/?utm_source=ig_embed

Ipak, bez obzira na to što je raščupana, Jelena je dobila pohvale da danas izgleda isto kao pre 11 godina, te da je prava balkanska lepotica

Fotografiju je prokomentarisala i prijateljica koja je bila sa Jelenom tog dana.

- Lepoto... Jao ta divna vremena, da nam je samo jedan dan tog ludog smeha. Sećam se ove slike - napisala je Jelenina kuma.

Jelena i Said bin Drai venčali su se u aprilu 2008. godine na njegovom porodičnom imanju, nadomak Dubaija. Na glamuroznoj svadbi, kojoj je prisustvovalo više od trista zvanica, goste su zabavljale članice grupe „Bjuti kvins“ i „Bla, bla bend“. Verenički prsten, koji je lepa Srpkinja dobila od Saida, retkost je iz kolekcije „Hari Vinston“, a burme je napravio brat slavnog draguljara Brus Vinston. Jeleninu venčanicu dizajnirao je Rami al Ali, njen prijatelj, ali ujedno i jedan od najboljih dizajnera na Srednjem istoku.

https://www.instagram.com/p/BnCucNFDKgH/

Bračni par Bin Drai ima troje dece - ćerku Asju (8) i sinove Hilala (7) i Hamdana (5).

Njihova imena imaju posebna značenja po Kuranu, Asja je bila supruga faraona i prva žena koja je ušla u raj, Hilal znači mlad mesec, a Hamdan milostiv.