Celebrity News

OVAKO JE SVE POČELO: Dragana Džajić i Miloš Ivanović DANAS SE VENČAVAJU, a njihova ljubavna priča nije kao druge

OVAKO JE SVE POČELO: Dragana Džajić i Miloš Ivanović DANAS SE VENČAVAJU, a njihova ljubavna priča nije kao druge

Dragana Džajić i Miloš Ivanović danas će pred 250 zvanica izgovoriti sudbonosno "da" u jednom elitnom prestoničkom hotelu. Dragana će promeniti dve vančanice, prvu je dizajnirala Vera Vang, dok je drugu kreirala sama mlada. Haljine će biti poput onih koje čine da se osećate kao princeza, a organizatori venčanja koje je par unajmio potrudili su se da sve dovedu do perfekcije.

Ipak, ono što mnoge intrigira i dalje jeste sam mladenački par. Ona je nekadašnja manekenka, dizajnerka donjeg veša i ćerka fudbalske legengde Dragana Džajića, dok je Miloš vlasnik radnje u kojoj se šiju košulje po meri, a brat je naše najlepše teniserke Ane Ivanović.

Iako su mnogi očekivali da će ovaj par, kao i mnoge druge javne, pratiti brojni skandali, to se nikada desilo. Ono što je oduševilo mnoge je to što se Dragana i Miloš javno uopšte ne eksponiraju, svoju ljubav kriju daleko od očiju javnosti, a kada su se upoznali i zavoleli, oboje su ugasili društvene mreže.

Dragana i Miloš upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, budući da su sedeli u istom društvu. Kako je Miloš znao ko je Dragana, tako je i ona bila upoznata sa tim ko je Miloš.

Ljubav je ubrzo planula, a popularni par je u početku vezu krio od javnosti. Prvi put su uslikani prošle godine i to tokom boravka Ane Ivanović u Beogradu, kada su Miloš, Ana i Dragana izašli na ručak u restoran blizu doma Ivanovića.

Nakon toga, iako se spekulisalo da li su samo drugovi, ili u vezi,  njihove fotografije sa mora od prošle godine, potvrdile su pisanja da je popularni par ipak zaljubljen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BLIC Zabava (@blic_zabava) on Dec 7, 2018 at 2:00pm PST


Na slikama koje su fotografisane na luksuznoj plaži u Crnoj Gori, par se odmarao zajedno sa Draganinom sestrom Sanjom, a bilo je jasno da je njihova ljubav ogromna.

Miloš je sve vreme grlio i mazio Draganu, a čak ju je u jednom trenutku i hranio. Ubrzo su stigle i lepe vesti, Miloš Ivanović verio je Draganu Džajić na jesen skupocenim, dijamantskim prstenom.

- Veridba je obavljana u intimnoj atmosferi - pisali su tada mediji.

Dragana Džajić ubrzo je češće počela da posećuje Beograd, a sve manje da boravi u Monaku, gde je inače živela, završila master studije i radila proteklih godina.

U aprilu ove godine, odjeknula je vest da je Dragana Džajić trudna.

- Joj, nemojte samo mene ništa da pitate o trudnoći, naravno da sam srećan - rekao je Dragan DŽajić, otac Dragane Džajić, za "Alo".