Celebrity News

Neopisiva sreća: Ovako porodica Bekvalac proslavlja rođenje malene Katje (video)

Autor: | 28/02/2018

Neopisiva sreća: Ovako porodica Bekvalac proslavlja rođenje malene Katje (video)

Pop pevačica Nataša Bekvalac porodila se danas u Beogradu na jednoj privatnoj klinici i na svet donela ćerku Katju.

Nataša je jutarnjim časovima u pratnji supruga Luke Lazukića došla u bolnicu, a iako je carki rez bio zakazan za 1. mart, pevačica se porodila dan ranije, navodi "Alo".

Natašina i Lukina porodica danas slave rođenje male princeze, a pevačicina starija sestra Dragana Bekvalac podelila je delić atmosfere na svom Instagramu. Ona je sa prijateljima nazdravila uz bocu šampanjca.

- Postala sam tetkača još jednog anđelaaaa... rodila se Katjaaa... Čestitam, mama i tata! Volim vas puno, živeliiiiiii!!!!! - napisala je Dragana u opisu video snimka koji je podelila na društvenoj mreži.

Natašina mlađa sestra Kristina Bekvalac je takođe objavila sliku na Instagramu i sve obavestila da je ponovo postala tetka!

- Postala sam tetkaaaaaaaa! Moja Nataša je keva po drugi put! Našoj sreći nema kraja - napisala je Kristina.

Kako saznaje "Svet" ćerka Hana je bila u školi budući da porođaj nije bio planiran za danas već za sutra, ali je ubrzo stigla u bolnicu.

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 24. Феб 2018. у 10:27 PST

Porodica Bekvalac je spremna i da velikim slavljem proslavi i rođenje novog člana, saznaje "Blic", ali se neće opredeliti za restoran ili neko mesto u Beogradu. Na iznenađenje mnogih, odlučili su da to bude na njihovom salašu.

- Proslava rođenja biće upriličena u Čeneju, u njenom novom domu, gde će se okupiti njeni najbliži. Ona će izaći iz bolnice tek krajem sledeće nedelje - dodaje izvor ovog dnevnog lista.

Još jednom, sve čestitke presrećnim roditeljima, Nataši i Luki, na rođenju malene Katje!