Celebrity News

Ovih dana je "baš gej": Endrju Garfild je otvoren ka sticanju novih seksualnih iskustava

Ovih dana je "baš gej": Endrju Garfild je otvoren ka sticanju novih seksualnih iskustava

Glumac Endrju Garfld, poznat po ulozi u filmu The Amazing Spider-Man u intervjuu povodom predstave Angels in America u kojoj igra gej muškarca govorio je detaljnije o svom seksualnom opredeljenju.

Kako piše "Gej Tajms“, Garfild koji u predstavi igra homoseksualca obolelog od side rekao je da je u ovom periodu života "toliko gej" da sebe posmatra kao "jednog gej muškarca koji ne upražnjava seksualne odnose".

- Jedini dan kada nemamo probe - nedeljom, dolaze mi prijatelji da gledamo Ru Paul's Drug Race. To je ceo moj život van pozorišta - rekao je glumac.

Istakao je da za sada nije gej muškarac iako je jako otvoren ka sticanju novih seksualnih iskustava sa predstavnicima istog pola u budućnosti.

- Možda u nekom trenutku doživim buđenje za kojem sam siguran da će biti sjajno i da će mi dati snagu da istražim i to polje, ali u ovom trenutku života mi je takođe lepo i nisam gej - priznao je.

Ističe da je u početku je imao mnogo problema sa likom homoseksualca kojeg treba da odigra, ali da se na kraju jednostavno prepustio instiktu i verovanju da je doneo dobru odluku kada je prihvatio ulogu. U pripremanju uloge mu je pomoglo i nekoliko gej prijatelja.

Garfld je bio četiri godine u vezi s Emom Stoun, a ponovno su se zbližili na ovogodišnjoj dodeli Oskara. Glumac je izjavio kako je još uvek voli.