Celebrity News

OVO JE NJIHOVA TAJNA: Glumica priznala zašto ljubav sa kolegom toliko dugo TRAJE!

OVO JE NJIHOVA TAJNA: Glumica priznala zašto ljubav sa kolegom toliko dugo TRAJE!

Branka Pujić i Dragan Jovanović upoznali su se na snimanju jednog filma, a glumica je tada imala dečka. To Dragana nije sprečilo da pokuša da osvoji svoju izabranicu.

Glumački par je 29 godina u braku, a Branka otkriva da je osnova svega ljubav, kao i poštovanje, poverenje, razumevanje, tolerancija.

- Dragan i ja nemamo ograničenja i svako od nas ima svoje vreme, u smislu da se vidi sa prijateljima. Na primer, on voli tenis, ja tango. Veoma je važno da svako ima svoje vreme, a da kroz život idemo zajedno i u istom smeru. Nema kočenja, već samo vetar u leđa. Podržavamo snove jedno drugom u želji da oboje budu srećni. Na tome se zasniva naš odnos. Ljubav je uvek prisutna, samo ide kroz druge dimenzije - rekla je glumica.

Njih dvoje imaju jednu ćerku, Anđelu, a Branka kaže da to ni jednog trenutka nije uticalo na nju da postane razmažena jer je od malih nogu imala ljubav braće i sestara koji su doprineli da sazri u devojku koja danas osvaja svet kinematografije. Branka kaže da je njena naslednica vrlo samostalna u odlukama kada je gluma u pitanju, te izbegava da o tome priča sa mamom i tatom, koji su vrsni glumci.

- Mislite da smem nešto da kažem? Isključivo sluša savete svog profesora Dragana Petrovića i to je potpuno u redu. Uvek mi kaže: "Ima ko meni da kaže kako treba". Ponekad pokušam, ali ne vredi. Dosta je samostalna što se tiče tog rada i čuva glumački integritet, što je lepo. Ima ona ideju šta i kako treba. Što bih ja uopšte bilo šta govorila. Mada dosta znam - priznala je Pujićeva.

- Imamo iskren odnos i mnogo razgovaramo. Uvek smo tu kada zatreba, nikada ne insistiramo da deli sve sa nama. Ima dobre prijatelje koji je bolje možda razumeju. Daleko od toga da sam sa ćerkom kao drugarica - završila je Branka.