Celebrity News

Ovo joj neće oprostiti: Bivši muž Dženifer Aniston u vezi sa njenom poznatom prijateljicom? (foto)

Ovo joj neće oprostiti: Bivši muž Dženifer Aniston u vezi sa njenom poznatom prijateljicom? (foto)

Kako piše Life & Style magazin bivši muž Dženifer Aniston 46-godišnji glumac Džastin Teru u vezi je sa poznatom pevačicom Selenom Gomez.

Izvor blizak paru otkriva da se Selena i Džastin znaju dugo godina preko zajedničkog menadžera, ali sada su potpuno ludi jedno za drugim.

Iako je između njih skoro 20 godina razlike, oni su se najviše povezali zbog nedavnih ljubavnih brodoloma kroz koje su prošli.

Објава коју дели text_photo_news (@mango_news) дана 17. Мај 2018. у 10:12 PDT

Gomezova je u martu mesecu raskinula emotivnu vezu sa pevačem Džastinom Biberom, dok je Teru zajedno sa Anistonovom izdao zvanično saopštenje o razvodu samo mesec dana ranije.

- Trenutno, oni jedno od drugog dobijaju pravu emotivnu podršku s obzirom da su prošli kroz teške raskide - objašnjava izvor.

- Dugo se dopisju uveče i imaju intimne razgovore u kojima planiraju svoje naredne poteze u životu, kao i ciljeve u karijeri, kaže izvor i dodaje da su veoma iskreni i otvoreni jedno prema drugim.

Објава коју дели www.choteame.tv (@choteametv) дана 17. Мај 2018. у 7:33 PDT

Prijatelji ih upozoravaju kako je to velika greška jer je Dženifer dobra prijateljica sa Selenom.

- Džen je već sada besna zbog njihovih zajedničkih izlazaka i oseća se izdanom jer je bila uverena da joj je Selena prijateljica i ovu izdaju neće oprostiti - tvrde prijatelji holivudske glumice.