Celebrity News

OVO SU SE SVI PITALI: Marija Šerifović otkriva NEPOZNATE DETALJE iz prošlosti

OVO SU SE SVI PITALI: Marija Šerifović otkriva NEPOZNATE DETALJE iz prošlosti

Marija Šerifović dovela je Evropu u Beograd, kada je pesmom "Molitva" pobedila na Evroviziji te 2007. godine. Tek 12 godina kasnije, pevačica se osvrnula na događaje u bekstejdžu, pa bez ustezanja priznala šta je radila pre nastupa.

- Teško je setiti se toga kako sam se osećala tada, davno je to bilo. Imala sam svega 22 godine. Ne može čovek da bude svestan svega toga u tom trenutku. Znam samo da je bila neka neviđena gužva i da je nekih 30 ljudi leglo na mene, da su me grlili, čupali, padali u nesvest. Ono što je najvažnije od svega toga je to što se moj narod osetio ponosnim i da se hrabro busao u grudi - rekla je Marija pa priznala da uopšte nije bila tako samouverena kao što je to delovalo na TV ekranima.

Šerivofićeva je odala tajnu da je osećala kao da će dušu ispustiti na stepenicama, ali i priznala da nije tip koji voli da gubi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on Mar 13, 2019 at 4:31am PDT

- U polufinalu nisam bila ravnodušna. Mislila sam da ću da pretrnem i preminem tamo na onim stepenicama od treme, straha i očekivanja. Moj karakter je takav da ne znam da gubim. Tako sam navikla ili su me tako vaspitali. Bilo mi je jako teško. Taj trenutak kada sam ostala sama na tim stepenicama pamtiću ceo život. Sa druge strane, u finalu mi je bilo zaista svejedno jer je tada već sve bilo u Božjim rukama. Bila sam svesna da to neću otpevati ne znam ni ja koliko gore nego u polufinalu, tako da smo bili opušteni - dodala je pevačica.

Marija je otkrila detalj iz bekstejdža koji dosad nikad nije spomenula, pa šokirala tajnom starom 12 godina.

- Toliko smo bili opušteni da smo čak popili i po koju čašu vinca - u jednom dahu rekla je Marija.