Celebrity News

OVU TAJNU, Ed Širan KRIO JE OD CELOG SVETA, a sad smo je saznali I ŠOKIRANI SMO!

OVU TAJNU, Ed Širan KRIO JE OD CELOG SVETA, a sad smo je saznali I ŠOKIRANI SMO!

Svetska zvezda bezuspešno pokušava da sakrije svoj privatni život od budnog oka javnosti...

Kako prenose strani mediji, poznati pevač Ed Širan i njegova verenica Šeri Siborn, s kojom se zna još od detinjstva, venčali su se u decembru prošle godine, a ovu su informaciju sve do sada držali u tajnosti.

Njih dvoje su se, navodno. odlučili za malu i privatnu ceremoniju, kojoj su prisustvovali samo članovi porodice i najbliži prijatelji, a “sudbonosno da” su jedno drugom rekli u Vingfildu, dok su brak proslavili u obližnjem pabu.

- Ed se oženio samo nekoliko dana pre Božića, bilo je privatno i mirno. Samo Edovi najbliži školski prijatelji, članovi porodice i sveštenik su bili na ceremoniji. Njih četrdesetak ukupno – rekao je izvor blizak paru i najavio da se veliko slavlje očekuje u narednim mesecima.

Podsećamo, par se verio u decembru 2017. godine, a pevač je prošle godine otkrio da on i njegova izabranica već nose prstenje kako niko ne bi znao jesu li se i kada venčali.

Ipak, kako tvrdi izvor, veće slavlje par planira za nekoliko meseci, a ono što je zanimljivo je da svoju sadašnju suprugu Ed poznaje još od djetinjstva.