Celebrity News

Paklena mladost Demi Mur

Paklena mladost Demi Mur

Pravo ime Demi Mur je Demetrija Džin i dobila je ime po šamponu. Napustila je školu u 16. godini i tada je počela da radi kao uterivač dugova.

Paralelno s uterivanjem dugova Demi je bila i pinap devojka. Ipak prvi posao joj je omogućavao da sebi plati stan i preživi.

A post shared by Demi Moore? (@demi.moore) on Oct 11, 2014 at 3:54pm PDT

Pre toga je preživela pakleno detinjstvo, s majkom Virdžinijiom i očuhom Gajnsom, alkoholičarima. Njih dvoje su se razveli kada je Demi imala 15 godina, a očuh je 1980. izvršio samoubistvo. To je bio trenutak kada je Demi odlučila da započne samostalan život.

U 18. godini se udala za Fredija Mura, muzičara koji je bio 12 godina stariji od nje. Tada su joj se rodile ambicije da glumi, a prve scenarije u životu je pozajmljivala od komšinice i predivne nemačke glumice Nastasje Kinsi. Demi je tada počela da uzima časove glume, a 1982. je na audiciji pobedila 1.000 glumica koje su htele ulogu u seriji "General Hospital". Tako je sve krenulo.

Reditelj Džoel Šumaher je pretio da će joj dati otkaz jer je primetio da se Demi drogira i da pije. Zato je otišla na rehabilitaciju i na snimanje novog filma došla trezna i čista. Navodno se nikada nije vratila porocima.

Pogledajte danas Demi sa ćerkama: