Celebrity News

Pamela Anderson otkrila zašto se razvela posle samo 12 dana!

Pamela Anderson otkrila zašto se razvela posle samo 12 dana!

Pamela Anderson je pokušala po peti put da uplovi u bračne vode, ali se vrlo

brzo predomislila i odlučila da ostane nezavisna

Čuvena glumica Pamela Anderson nedavno je šokirala javnost vešću da se udaje za producenta Džona Pitersa sa kojim je pre 30 godina bila u emotivnoj vezi. Vest o novopečenim mladencima nije stigla ni da se proširi, a već su medije preplavile objave o njenom razvodu braka koji nije potrajao ni dve nedelje.

- Na brak sa Petersom se odlučila po povratku iz Indije gde je provela mesec dana na ’duhovnom čišćenju’. Njeno srce je u tom momentu bilo širom otvoreno, ali brzo je shvatila da je pogrešila – rekao je izvor blizak glumici za portal "Page Six".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by La Movida de Nuestra Tele (@lamovidanuestratele) on Feb 6, 2020 at 1:57pm PST

Isti izvor naveo je da je glumica odlučila da se uda pošto je sa Pitersom provela samo tri dana, ali ubrzo su emocije splasnule i ona je zažalila zbog svoje odluke.

- Pamela ne funkcioniše na istoj talasnoj dužini kao drugi ljudi. Ima ogromno srce i voli jako, brzo i bezuslovno. Kada se vratila s puta Džon joj je rekao: 'Volim te, venčajmo se', na šta je ona odgovorila: 'Može' - otkrio je izvor.

Navodno, vrlo brzo slavni producent je pokušao da kontroliše Pamelu, a to joj se nije svidelo.

- Pamela je primetila da je Piters frustriran činjenicom da ona želi da bude finansijski nezavisna. Počeo je da utiče na njenu karijeru i dogovara joj ulogu u filmu u kome radi, ali ona to nije želela – rekao je Pamelin prijatelj.

52-godišnja glumica i bivša Plejboj zečica i 74-godišnji producent venčali su se prošlog meseca na ceremoniji u Malibuu kojoj su prisustvovali i njeni sinovi Dilan i Brendon koje je Anderson dobila u braku s Tomijem Lijem.

Ali, navodno, Anderson i Peters nikada nisu ispunili papirologiju kojom bi se brak i zakonski potvrdio, pa će biti vrlo jednostavno poništiti ga.

Pamela Anderson nedavno je šokirala javnost kada je saopštila da se po peti put udala. Međutim, sada je odlučila da se razvede, a evo i zašto.

Pamela Anderson (52) i filmski producent Džon Piters (74) venčali su se 20. januara u Malibuu, obnovivši emotivnu vezu od pre 30 godina, objavili su svetski mediji pre manje od mesec dana.

Mnogi smatrali da će pet brak napokon doneti sreću zvezdi čuvene serije "Čuvari plaže".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) on Feb 8, 2020 at 7:21am PST

Pamela Anderson pre tačno 12 dana obavestila je javnost da se udala po peti put. Ova šokantna vest brzo se proširila a ko je “novi” suprug brzo je obelodanjeno. Naime, kako su pisali inostrani mediji poznata seks bomba, Pamela Anderson udala za filmskog producenta Džona Pitersa (74)  sa kojim je bila u ljubavnoj šemi pre 30 godina.

– Oni pripadaju jedno drugome. Divna holivudska romansa - izjavio je tada za portal "Page Six" izvor blizak glumici.

TRPELA JE ZLOSTAVLJANJE SA SAMO 6 GODINA: Pamela Anderson progovorila o JEZIVIM detaljima iz detinjstva