Celebrity News

Pao dogovor: Kim i Kanje našli surogat majku za treće dete

Autor: | 21/06/2017

Pao dogovor: Kim i Kanje našli surogat majku za treće dete

Kim Kardašijan i Kanje Vest su spremni za svoje treće dete, a njega će im na svet doneti surogat majka. Naime, Kim nije u stanju da iznese trudnoću zbog takozvane "placenta accreta" - stanje u kojem posteljica sraste sa zidom materice.

Surogat majku su našli preko agencije i moraće da joj isplate 45.000 dolara i to u 10 rata, pišu strani mediji. Svaki mesec po 4.500 dolara, a ukoliko budu blizanci ili više, za svako dete će dobiti dodatnih 5.000 dolara.

Ako izgubi reproduktivne organe, dobiće dodatnih 4.000 dolara. Uz sve to moraju da plate i depozit agenciji,  što je dodatnih 68.850 dolara.

Kim Kardašijan želi da se pomiri sa Kejtlin Džener: Ona će zauvek biti deo mene

Surogat majka za vreme trudnoće ne sme da puši, pije ili da se drogira. Isto tako se mora suzdržavati od seksa pre oplodnje i tri nedelje nakon implementecije embriona. Ne sme posećivati saune, ne sme menjati pesak za mačke, farbati kosu, piti više od jedne kafe dnevno ili jesti sirovu ribu.

Ugovor takođe sadrži tačku da Kim i Kanje moraju preuzeti odgovornost za dete ukoliko bude imalo neke abnormalnosti ili defekt.

Par već ima dvoje dece, četvorogodišnju kćer Nort i sina Sainta starog godinu i po dana.

Preslatko: Nakon video čestitke, malena Nort je od svoje mame za rođendan dobila pravi poklon! (foto/video)

Autor: Story.rs

Izvor: TMZ, Dailly Mail
Foto: Guliver/Getty, Instagram

Komentari (0)

Loading