Celebrity News

PAPARACI SU IMALI PUNE RUKE POSLA: Bred i Anđelina UHVAĆENI ZAJEDNO u Los Anđelesu! (foto)

PAPARACI SU IMALI PUNE RUKE POSLA: Bred i Anđelina UHVAĆENI ZAJEDNO u Los Anđelesu! (foto)

Iako su delovali kao jedan od naskladnijih holivudskih parova, koji je popularno nazvan i Branđelina, ne prestaje da intrigira javnost. 

I posle 2016. godine kada su šokirali Holivud objavivši da se razvode, pomama oko njihovog odnosa ne prestaje, a sve je to dodatno i "zabibereno" mučnom borbom oko starateljstva...

Čak je i pre nekoliko dana prema pisanju stranih medija, kao bomba odjeknula vest da je popularni holivudski frajer u vezi sa najlepšom glumicom Šarliz Teron i to nešto manje od mesec dana.

https://www.instagram.com/p/Bs7lI9KDEw3/?utm_source=ig_embed

Iako su jedan period bili veoma bliski prijatelji a onda se među njima razvilo nešto više od tog prijateljstva, odlučili su da uplove u romansu. Kako je sve još uvek veoma sveže, oni nisu želeli nikome da pričaju o svojoj ljubavi, bile su reči jednog od izvora za strane medije.

Međutim i posle ove vesti, ova nova intriga ne prestaje da zbunjuje javnost i fanove. Samo par dana posle ovog saznanja, izvor blizak glumcima za People tvrdi da su oni samo prijatelji i to rečima:

– U poslednje vreme nisu nigde bili zajedno i nikada nisu bili u vezi. Glasine da su u ljubavnoj vezi su lažne. 

I, sada posle svega, Bred i Anđelina napokon su uslikani zajedno u Los Anđelesu.

https://www.instagram.com/p/BtRZJexlbQV/?utm_source=ig_embed

Fotografije njih dvoje preneo je joliepittsofficial Instagram profil, a neki pretpostavljaju da su se bivši supružnici upravo sastali kako bi napravili dogovore oko starateljstva.

https://www.instagram.com/p/BtSoIzIl7n8/?utm_source=ig_embed

Pomno čekamo reakciju Šarliz Teron...