Celebrity News

Paris Hilton izgubila verenički prsten vredan dva miliona dolara!

Autor: | 25/03/2018

Paris Hilton izgubila verenički prsten vredan dva miliona dolara!

Paris Hilton (36) početkom godine verila se za Krisa Zilika (32), i to tokom romantičnog vikenda na zimovanju u Aspenu.

Објава коју дели Paris Hilton (@parishilton) дана 2. Јан 2018. у 7:45 PST

Paris i Kris su se prvi put upoznali pre 8 godina na dodeli Oskara, a vezu su započeli tek pre dve godine. Od kako su vereni, javnost ne prestaje da ih prati u stopu, a zaljubljeni par se ni ne trudi da svoju sreću skriva, već ponosno poziraju pred objektivima fotoaparata.

Ko je verenik Paris Hilton: Sve što niste znali o Krisu Zilki

Najnovije vesti koje stižu do nas, a tiču se bogate naslednice nisu ni malo romantične, a kako piše strana štampa, Paris Hilton našla se i na meti velikih osuda.

Naime, Paris je tokom noćnog provoda u jednom klubu u Majamiju uspela da izgubi svoj verenički prsten vredan dva miliona dolara.

Kako se navodi u američkoj štampi, Paris i njen verenik odmah su pozvali obezbeđenje, a zatim su svi zajedno pretresli klub dok prsten nije pronađen.

- Paris je igrala i često dizala ruke i u jednom trenutku prsten joj je spao sa prsta. Krenula je da paniči jer je u klubu bilo mračno i bila je gužva. Svi su bili u panici i tražili sa njom, a neki su čak puzali po podu i gledali ispod stolova. Nekim čudom su ga pronašli u kantici za led, par stolova od Paris. Sva sreća pa su uspeli da ga spaze među ledom. Paris je zaplakala od sreće kada joj se verenički prsten ponovo našao na ruci - navodi izvor, prenose strani mediji.

Ovakvo slobodno i opušteno ponašanje Paris Hilton, na društvenim mrežama naišlo je na veliko osuđivanje, pa su brojni fanovi poručili budućoj supruzi Krisa Zilika da malo bolje povede računa o tako vrednim stvarima, iako je opšte poznato da njoj novca ne nedostaje.

Објава коју дели Paris Hilton (@parishilton) дана 2. Јан 2018. у 4:26 PST