Celebrity News

Paris Hilton otkrila jezive detalje: Momci su me davili i tukli!

Paris Hilton otkrila jezive detalje: Momci su me davili i tukli!

Bogata naslednica Paris Hilton objavila je u dokumentarnom filmu da godinama svesno u javnosti igra ulogu glupe plavuše, da pati od insomnije koja je posledica teškog detinjstva i da će se majčinstvu okrenuti tek nakon što zaradi milijardu dolara...

Bogata naslednica Paris Hilton - Teret porodičnog imena i nasleđa

Otkako se zbog neprimerenog ponašanja kao tinejdžerka prvi put pojavila u javnosti, naslednica lanca hotela "Hilton" Paris Hilton (39) nastavila je da igra ulogu razmažene bogatašice, koja obožava da troši porodične milione i ludo se zabavlja.

Imala je svega 19 godina kada se u prodaji pojavio njen porno-snimak "Jedna noć u Parizu", zbog čega je bivšeg dečka, autora videa, izvela pred sud. Bavila se manekenstvom, glumom i muzikom, bila privođena i hapšena, i postala glavni akter rijaliti šou-programa "Jednostavan život".

Nijedna od pomenutih aktivnosti, međutim, nije izazvala toliko pažnje kao film "Ovo je Paris", koji je nedavno objavila na svom "jutjub" kanalu. U emotivnom dokumentarcu otkrila je da se godinama svesno predstavlja kao glupa plavuša sa dečjim glasom, a potom je otvoreno govorila o odnosu s roditeljima, momcima, karijeri i detinjstvu u internatu.

PROČITAJTE: Završava se rijaliti „U korak sa Kardašijanovima”, a Paris Hilton zna i zašto

– Odrasla sam u konzervativnoj porodici i uvek imala utisak da na plećima nosim porodično ime i nasleđe. Išla sam u katoličku školu i bilo mi je zabranjeno gotovo sve, da se šminkam, izlazim sa društvom, odlazim na školske balove. Želja moje majke bila je da postanem savršeni Hilton, a ja sam, međutim, samo htela da budem Paris, makar to značilo da ću u tinejdžerskom dobu neke stvari raditi protiv njene volje.

Zatim je otkrila da su se tih godina preselili u Njujork i da su ona i sestra tad krenule u novu školu...

- Tih godina preselili smo se u Njujork, živeli smo u hotelu "Valdorf Astoria", a sestra i ja smo pošle u novu školu gde sam trpela maltretiranje vršnjaka. Ubrzo sam shvatila da su noćni izlasci jedino što me čini srećnom i slobodnom. Napravila sam lažnu ličnu kartu i iskradala se kada god sam mogla. Zbog toga sam bila kažnjavana oduzimanjem telefona i kreditne kartice, što me je navelo da postanem prava buntovnica – počela je priču Paris i otkrila da su je roditelji potom poslali u vaspitno-popravni kamp, odakle je pokušala da pobegne, te je bila prebačena u ustanovu “Provo Canion” u Juti.

PROČITAJTE: Ipak nije čovek za nju: Paris Hilton – Od bajkovite prosidbe do razlaza

Imala sam utisak da me šalju od kuće kako im ne bih ukaljala ime, da me se stide. Molila sam ih da me vrate kući, obećavala da ću se popraviti i neću noću izlaziti, ali nisu mi verovali te sam odlučila da ćutim o svemu onome što sam tamo svakodnevno proživljavala. Mrzela sam ih zbog toga. To je trebalo da bude škola, ali učenje nije bilo na prvom mestu. Od trenutka kad bih ustala, pa do kraja dana, punih 11 meseci, osoblje je vikalo na mene. Mislim da je njihov cilj bio da mene i ostale učenike slome.

Bogata naslednica Paris Hilton - Pila sam pilule koje su izazivale suicidno dejstvo  

- Tukli su nas i govorili strašne stvari zbog kojih bismo se osećali loše. Konstantno smo bili izloženi poniženju. Morali smo da se kupamo pod njihovim nadzorom i pijemo pilule nepoznatog sadržaja. Kada sam shvatila da izazivaju suicidno ponašanje, pronašla sam način da prestanem da ih konzumiram, međutim, otkrili su šta radim, skinuli me golu i bacili u samicu u kojoj sam boravila više od dvadeset sati. Uplašena i gladna, obećala sam sebi da ću nakon što izađem odatle učiniti sve da zaradim što više novca i postanem nezavisna od roditelja – rekla je Paris, koja je danas vlasnik brenda kozmetike, vrednog više miliona dolara.

Boravak u "Provu", međutim, ostavio je neizbrisiv trag na njenom srcu.

– Patim od insomnije jer se plašim da zaspim. Uvek imam iste snove. Sanjam mučenje kroz koje sam prošla i pokušavam bezuspešno da pobegnem. Navikla sam da pred publikom igram ulogu srećne žene, a zapravo me niko ne poznaje i ne zna kroz šta sam prošla. Kreirala sam ovu personu, karakter i glas i sada sam zaglavljena s tim. Ponekad ni sama ne znam ko sam.  Mislila sam da će noćne more prestati ako javno progovorim o tome – rekla je Hiltonova, koja se nada da će njeno istupanje odvratiti roditelje od slanja dece u slične ustanove.

Boravak u vaspitno-popravnom centru, ali i činjenica da ju je prvi dečko izdao i u javnost pustio snimak njihovog seksualnog odnosa, uticali su na to da Paris s godinama postane vrlo nesigurna i nepoverljiva i kasnije za partnere bira pogrešne muškarce.

– U početku su svi dobri momci, ali onda na videlo izađe njihova prava priroda. Pojedini su bili ljubomorni i nasilni, pokušavali su da me kontrolišu. Davili su me i tukli. Izdržala sam ono što niko ne bi trebalo da toleriše – rekla je bogata preduzetnica, koja je već neko vreme u vezi s Karterom Reumom.

Ispovesti sestri Niki

U razgovoru sa sestrom Paris je istakla da neće stati s poslovnim angažmanima sve dok na računu ne bude imala milijardu dolara, tada će se, budući da je zamrzla jajne ćelije, posvetiti majčinstvu.

Komentari (0)

Loading