Celebrity News

Penelope Kruz o Gvinet Paltrou: Odmah smo se povezale i razgovarale o našim najdubljim tajnama

Penelope Kruz o Gvinet Paltrou: Odmah smo se povezale i razgovarale o našim najdubljim tajnama

Penelope Kruz fotografisala se gola za britansko izdanje magazine Esquire, a intimne delove tela prekrila je zavesom.

Uprkos tome što ima 43 godine, Penelope i danas oduzima dah svojom ženstvenošću i linijom.

A post shared by applause (@applause.media) on Oct 17, 2017 at 11:15am PDT

U intervjuu za pomenuti magazin je govorila o novom projektu u kojem glumi Pilar Estravados u četvrtoj adaptaciji novele Agate Kristi iz 1934. godine "Ubistvo u Orient Ekspresu", ali se prisetila i svojih početaka. Imala je 18 godina kada se skinula gola u svom prvom filmu Jamon Jamon koji je snimila sa sadašnjim mužem Havijerom Bardemom.

- Sećam se da sam pomislila da je lik koji glumim dobar, da je sa stilom i da je materijal dobar. Nisam se radovala tim scenama, ali sam ih snimila. Prema meni su se ophodili sa puno poštovanja, posebno zbog toga što sam imala 18 godina. Sećam se da sam poslednjeg dana snimanja filma plakala jer sam se pitala da li ću više ikada snimiti film. Osećaj je bio užasan - kazala je Penelope.

Sada manje vodi brigu o tome šta ljudi misle o njoj, ali joj je bitno mišljenje najbolje drugarice Gvinet Paltrou. Njih dve su zajedno radile na filmu The Goog Night 2007. godine i od tada su bliske.

- Odmah smo se povezale i razgovarale o našim najdubljim tajnama kao da se znamo 20 godina. Iako živimo daleko jedna od druge i ne provodimo previše vremena zajedno, kad god se vidimo osećaj je kao da smo bile zajedno sve vreme - istakla je.

Španska sirena, kako je zovu u medijima, majka je jednog deteta koje je rodila pre sedam godina.