Celebrity News

Pevačica Anabela zgrožena Luninim ponašanjem: Moje dete je patološki lažov!

Pevačica Anabela zgrožena Luninim ponašanjem: Moje dete je patološki lažov!

Pevačica Anabela Atijas, majka Lune Đogani, mlade zvezde u usponu, veoma je razočarana Luninim ponašanjem. Budući da cela porodica Đogani- Atijas trenutno boravi u rjalitiju, svaka suza, svađa i ružna reč sevirana je javnosti na tacni. 

Pevačica Anabela zgrožena Luninim ponašanjem...

Nepuna dva dana su prošla otkako se Luna Đogani, ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija pomirila sa svojim dečkom iz popularnog rijalitija, Markom Miljkovićem. Budući da je njena majka protiv ove ljubavi, Luna navodno nije imala potrebu da sa njom popriča o pomirenju.

Kako pišu domaći mediji, Luna je imala dobru volju da izgladi odnos sa majkom, međutim, Anabela za njeno pokajanje nije htela ni da čuje.

Luna koja je već treću godinu zaredom u najgledanijem rijaliti programu i koja je zbog ljubavi u obe sezone preživljavala pakao, po rečima njene majke Anabele, nikako da se opameti.

Evo kako Luna komentariše celokupnu novonastalu situaciju, nakon pomirenja sa izvesnim Markom.

- Niko neće da pegla ništa, vi ste svi pogrešno razumeli Markovo izlaganje. Sve bi bilo mnogo drugačije da se dala šansa od početka da se razgovara, već je odmah krenuo haos. Ja sam i te kako zamerila Marku mnoge stvari, to što ne govorim za crnim stolom, ne znači da ja ne govorim njemu inače. Smatram da su mnoge stvari mogle drugačije da se reše - rekla je Luna uživo u rijaliti programu. 

NE PROPUSTITE:
UŠUŠKANO I TOPLO porodično gnezdo: Anabela Atijas pokazala magični kutak svog doma (foto)

Pevačica Anabela Atijas - Prestaću da idealizujem svoju prvu ćerku

Na ove reči majka Anabela Atijas nije bila ravnodušna, ali je ipak bila oštra. Budući da ne podržava Luninu ljubav sa Markom, Anabela je svojoj čerki jasno stavila do znanja da će je "praviti od blata".

- Prvo da ti kažem da mi je drago da je vidim srećnu, želim joj svu sreću ovog sveta. Odnos nas dve se neće tek tako lako rešiti, možda napolju. Možda i ja dodelim neki karton, pošto vidim da je to pali. U prvoj sezoni sam prošla kao Hitler, jer sam branila nešto što sam tada mislila da je ljubav. Zabolela me je njena rečenica da nikada ne može da zaboravi Marku što je uvek bio uz nju, a meni je sve zaboravilo. Gadno mi je da pogledam u njihovom pravcu. Skoncetrisaću se isključivo na svoje druge dve devojčice i prestati da idealizujem svoju prvu ćerku.

Anabela Atijas tvrdi, da je njena ćerka Luna navodno patološki vezana za, kako kaže, mučitelja. 

- To je za mene neka vrsta sindroma što je Luna patološki vezana za svog mučitelja, kao što sam ja vezana za dete koje sam nosila u stomaku. Njoj više niko ništa ne veruje, ona je patološki lažov. Sve ste lepo videli, da je htela, kada se pomirila sa Markom, prišla bi mi i prvoj mi rekla, nju ne zanimam. Da se valja u blatu, ne bi me zanimala. Baš posle onoga što je rekla da ja nisam takva kakva se ovde predstavljam, da naš odnos nije nimalo dobar napolju... Od blata će me praviti, samo da odredim datum kada ću je primiti da razgovaramo - rekla je Anabela u emisiji uživo popularnog rijaliti programa. 

NE PROPUSTITE:
Anabela Atijas o Andreju: Osetila sam da mu se svidela druga žena

Pevačica Anabela Atijas ranije je pričala kako se zbog ćerke Lune i razbolela!

Naime, Anabela Atijas koja je proteklih godina prošla pravu dramu i razbolela se, kako kaže, zbog svoje ćerke Lune Đogani i njenog boravka u Zadruzi, sada je priznala da zbog bivšeg muža Gagija Đoganija pije antidepresive.

– Zbog Lune sam dobila bolest, dijagnozu hašimoto tireoiditis. Problem sa štitnom žlezdom. Jako mi je loše, slaba sam. A zbog Gagija sam dodatno psihički loše, narušeno mi je zdravlje. Uvek sam se vraćala antidepresivima, psihijatrima. To je krenulo još tokom braka s dotičnim. Zato se ovako agresivno sada ponašam, jer je to moj način lečenja, izbacivanje besa iz sebe. Kao i sve žene koje su zlostavljane, poludim kada neko počne da me maltretira ili maltretira moje dete – rekla je Anabela. 

NE PROPUSTITE:
Njene reči će vam ODZVANJATI u ušima: Anabela Atijas otkrila kako je sa 20 godina prošla kroz PAKAO bolesti

Komentari (0)

Loading