Celebrity News

Pevačica naslutila NASILJE, njena poruka na Instagramu je JEZIVA: Evo šta su Anabela Atijas i Andrej nakon tuče rekli u policiji

Pevačica naslutila NASILJE, njena poruka na Instagramu je JEZIVA: Evo šta su Anabela Atijas i Andrej nakon tuče rekli u policiji

Anabela Atijas i njen suprug Andrej Atijas privedeni su poslte tuče, kada je Andrej navodno pevačicu udario pesnicom u glavu, a ona je njega u tom guranju ogrebala.

Posle prijave oboje su privedeni u policiju, a kako saznaju domaći mediji, posle saslušanja Anabela nije podigla prijavu protiv supruga.

Iako se par pomirio u policiji, razmatra se mogućnost izricanje zabrane prilaska pevačicinom mužu.

Anabela je izgleda preosetila da će se nešto desiti, pa je tako pre dva dana na Instagramu objavila post u kome piše:

- Vole te dok im trebaš. Onda te odbace. Pljunu na tebe. Drugima te predstave kao lošeg. I da, to te zaboli na tren. Ali i to možeš nadvladati - citat je na slici koju je Anabela podelila na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

 

Pazljivo birajte kome dajete paznju i kredibilitet! Kome u trenutcima svoje slabosti dozvolite da vam se priblizi do te mere da u narodu u vase ime govori, jer ste vi odlucili da ostanete u tisini, dostojanstveni.

A post shared by Anabela Atijas (@anabelci) on Sep 9, 2018 at 8:36am PDT

Pažljivo birajte kome dajete pažnju i kredibilitet! Kome u trenutcima svoje slabosti dozvolite da vam se približi do te mere da u narodu u vaše ime govori, jer ste vi odlučili da ostanete u tišini, dostojanstveni.