Celebrity News

Nataša Bekvalac: Ono što me je emotivno ubijalo i pokidalo sve živce počelo je da mi nedostaje!

Autor: | 06/03/2020

Nataša Bekvalac: Ono što me je emotivno ubijalo i pokidalo sve živce počelo je da mi nedostaje!

Pevačica Nataša Bekvalac pripada onoj vrsti žena koje sve u životu rade srcem, potpuno se predaju i izgaraju u tome

Kada je i poslednje mesto u beogradskoj Štark Areni bilo popunjeno, i kada su krenuli prvi taktovi dobro poznate pesme "Ja sam dobro", pevačica Nataša Bekvalac je započela sa ostvarenjem još jednog svog sna.

Frenetičan aplauz oduševljene publike pratio ju je dok se spuštala na pozornicu s visine od desetak metara.

Ali, do te konačne realizacije i koncerta o kojem će se još dugo pričati, pevačica Nataša Bekvalac je dane provodila u pripremama, ne štedeći se, već čineći sve kako bi ono što je pripremila za publiku bilo senzacionalno.

Mnogi bi pomislili da će nakon takvog napora i stresa odahnuti i prepustiti se zasluženom odmoru. Ali, pevačica Nataša Bekvalac je radoholik koji radi ono što voli najviše na svetu i u tome uživa pa čak i kada je napor, manjak sna i fizička iscrpljenost lome.

- Razmišljam koliko sam srećna i privilegovana što radim posao koji obožavam. Moja životna ljubav - moj je životni poziv - poručila je pevačica Nataša Bekvalac u svom obraćanju na Instagramu.

- Posle koncerta S.O.S. za ljubav upala sam u neku čudnu emociju, veoma neprijatnu. Kao da sam bolesna. Želela sam da adrenalin, uzbuđenje, strahovi, konstantna tenzija, veliki pritisci prestanu i da se vratim svom prelepom životu nakon koncerta - u jdnom dahu je napisala lepa pevačica koja je oduševila region svojim sjajnim koncertom koji je bio i vizuelno potpuno drugačiji od svega što smo do sada videli od nje.

Pevačica Nataša Bekvalac se svemu daje čitavim srcem i bez zadrške - muzika je njen život

Ipak, ma koliko je želja za odmorom bila jaka, kao i potreba za pomakom iz te realnosti, adrenalin i stres su počeli da joj nedostaju, ma kako to nekome čudno zvučalo.

Nataša Bekvalac čestitala ćerki rođendan: Hvala ti što me vodiš putem kojim idu malo hrabrije devojčice

- Ali kada se to dogodilo, upravo ono što me je emotivno ubijalo, trošilo, seklo na komade i pokidalo sve živce, počelo je da mi nedostaje.

Nataša Bekvalac “između dve vatre”: Kako izgleda biti u ulozi ćerke, a kako mame

- Shvatila sam da ne mogu da živim bez tih osećaja i da stalno moram da stvaram da bih se osećala srećnom i živom - poručila je lepa Nataša i otkrila nešto što će oduševiti njene brojne fanove:

- Uskoro ulazim u studio i snimam nove, joj, znate kakve pesme! - najavila je pevačica Nataša Bekvalac koja već ovog vikenda nastavlja sa nastupima, a put je vodi i do Pariza.

Za one koji su propustili koncert pevačice Nataše Bekvalac, evo malog podsećanja...