Celebrity News

Pevačica Pink dala ideju roditeljima kako da sa decom najlakše prebrode vreme u izolaciji (video)

Pevačica Pink dala ideju roditeljima kako da sa decom najlakše prebrode vreme u izolaciji (video)

Popularna pevačica Pink trenutno vreme provodi sa decom, pošto su škole u Americi zatvorene, a kako bi ih motivisala da uče, ali i da razvijaju kreativne potencijale, ona je osmislila raspored koji bi mogao da joj pomogne u tome

Zbog straha od koronavirusa škole širom sveta su zatvorile svoja vrata. Učenje se odvija na daljinu, a veliku ulogu u trenutnoj situaciji imaju roditelji koji sada više vremena provode sa svojom decom. Škole su zatvorene i u Americi, tako da je i poznata pevačica Pink sa mališanima kod kuće.

Ona je pokušala da osmisli način kako da prebrodi novonastalu situaciju i tu ideju je podelila sa roditeljima širom sveta.

Putem Instagrama, gde je prati 7,5 miliona ljudi, Pink je otkrila kako njena porodica provodi vreme u izolaciji i kako se ukućani pridržavaju rasporeda koji je napravila.

Popularna pevačica je snimila čak dva video snimka na ovu temu i kroz njih "poslala ljubav svima" iz svog doma.

- Želim da podelim sa vama nešto cool, nešto što mi je prijatelj poslao - rekla je na početku 40-godišnja pevačica i zatim okrenula kameru i pokazala pokazala nedeljni raspored koji visi na kuhinjskom zidu.

Bono Voks posvetio pesmu Italijanima u izolaciji i svim medicinskim radnicima koji se bore protiv koronavirusa (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by P!NK (@pink) on Mar 16, 2020 at 2:53pm PDT

Majka dvoje dece, osmogodišnje Vilou i trogodišnjeg Džejmsona, opisala je detalje ovog rasporeda koji treba da im olakša život.

- Budimo se pre 9, a onda odlazimo u jutarnju šetnju ako možemo, a ako pada kiša, onda radimo jogu - rekla je Pink i dodala kako zatim njena deca sat vremena uče, a da su tokom tog sata zabranjeni svi elektonski uređaji.

Zatim uživaju u kreativnom vremenu koje uključuje slaganje Lego kockica, slikanje, pletenje, bojenje, plesanje, kuvanje. U podne je ručak.

Prirodom protiv korona virusa: Novakovih 10 pravila za jačanje imuniteta

 

View this post on Instagram

 

A post shared by P!NK (@pink) on Mar 16, 2020 at 2:53pm PDT

Popodne porodica ponovo izlazi malo na svež vazduh, a onda su već u toku pripreme za večeru posle koje je deci dozvoljeno da malo gledaju televiziju.

- A onda odlazak na spavanje oko 20h ili 21h, u zavisnosti od toga da li se Vilou posvađala sa bratom ili ne - dodala je Pink.

- Ovo je ludo vreme, ali na kraju, imamo jedni druge i zato pokušajmo da nađemo način kako bismo se ponovo povezali, razgovarali jedni sa drugima i bili ljubazni. Ja ću to isto pokušati. Volim vas sve. Uspećemo da prođemo i kroz ovo - zaključila je pevačica.