Celebrity News

Pevačica se suočila sa jednim od najvećih užasa koji roditelja može da snađe - Brena o agoniji koju ne zaboravlja

Pevačica se suočila sa jednim od najvećih užasa koji roditelja može da snađe - Brena o agoniji koju ne zaboravlja

O bolu koji je prošla ne voli često da govori.

No, znamo i sami da stvari nisu uvek onakve kako izgledaju, a da se iza privida savršenog života često kriju duboki ožiljci, teški problemi i traume...

Takva kob nije zaobišla ni pevačicu Lepu Brenu, premda je javnost tu činjenicu potisnula. Pre davnih 18 godina, ova muzička diva suočila se sa jednim od najvećih užasa koji roditelja može da snađe - njenog starijeg sina Stefana (26) su kidnpovali.

"Gospodine i gospođo Živojinović, vaš sin Stefan se nalazi kod nas. Prema njemu ćemo se ponašati ljudski dok ste vi korektni. Neće mu faliti dlaka s glave", pisalo je u jezivoj poruci otmičara koji su kidnapovali tada šestogodišnjeg Stefana.

Ova poruka trajno je promenila živote porodice Živojinović, u koju se istog trenutka uselila duboka bol i neizreciv strah. Dok su čekali dalje instrukcije otmičara, živeli su u stalnoj neizvesnosti - pet dana nisu znali da li je Stefan živ ili mrtav. Tek pet dana posle otmice, stigla im je druga poruka, a Brena je tek sada smogla snage da otvoreno priča o svim detaljima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Zivojinovic (@stefanzivojinovic) on Feb 14, 2018 at 5:21am PST

- Javili su nam da Stefana možemo otkupiti na dva načina. Živog za 2,5 miliona tadašnjih nemačkih maraka ili mrtvog za pet miliona. Rekli su i da će nam, u slučaju druge mogućnosti, slati deo po deo Stefanovog tela - ispričala je Brena.

Takođe, upozorili su Brenu i Bobu da ne zovu policiju, a dali su im rok od dva dana da skupe novac. Naglasili su im da ne odugovlače s isplatom. Pretili su da će za svaki dan kašnjenja na Stefanovoj ruci biti jedan prst manje, a ako se ne jave ni nakon 10 dana, moći će da otkupe samo svoje mrtvo dete.

Živojinovići nisu gubili vreme, pa su se odmah bacili u potragu za novcem i Stefana ubrzo vratili u svoje okrilje, na sigurno. Brena kaže da ne može da razume kako se do dana današnjeg nije otkrilo ko im je priredio ovaj košmar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Zivojinovic (@stefanzivojinovic) on Jan 31, 2018 at 9:46am PST