Celebrity News

Pink se našla na udaru kritika zbog ćerke - javnost zgrožena: Ovo je skandal!

Pink se našla na udaru kritika zbog ćerke - javnost zgrožena: Ovo je skandal!

Pevačica Pink i njen suprug , motociklista Keri Hart su poznati po specifičnom načinu vaspitanja dece, koji sez asniva na građenju ličnog identiteta.

Iako ih mnogi roditelji podržavaju u tome, poslednjom fotografijom na kojoj njihova ćerka Vilov ima ljubičastu kosu, naljutili su mnoge majke koje smatraju da je ovo preterivanje.

Srećan sedmi rođendan mojoj ćerki Vilov. Volim ovu malu devojčicu više od svog života. Ona postaje tako jako, pametno, nežno, malo biće. Ponosan sam na tebe i uživam u svakom trenutku kada smo zajedno, napisao je ponosan tata, nesluteći da će njen izgled izazvati negativne reakcije.

Iako je poruka, zajedno sa fotografijom, predstavljala emotivnu rođendansku čestitku, pratioci slavnog para su bili iznenađeni izgledom sedmogodišnje reakcije, odnosno ljubičastom kosom.

- Ovo je skandal! Nije normalno da dete ima farbu na sebi" ; "Vilov je samo devojčica i trebalo bi da izgleda baš poput drugih mališana - čemu ovo?", samo su neki od komentara korisnika interneta.

Na pitanje da li je u redu da se dete farba kao i da li se mogu javiti neki štetni efekti, specijalno za portal "Yahoo" govorila je Latanja Bendžamin, pedijatar iz dečje bolnice Joe DiMaggio.

https://www.instagram.com/p/Bjd1WrADQqW/?utm_source=ig_embed

- Postoji veliki broj hemikalija koje se mogu apsorbovati u krvotok, te izazvati određene reakcije kod deteta - istakla je doktorka te naglasila da nikako ne preporučuje farbanje kose kod male dece.

Najopasniji je sastojak Fenilendiamin (PPD), kaže lekar, koji se nalazi u mnogim farbama a može da izazove alergijske reakcije.