Celebrity News

Strastveni poljubac na Havajima: Pirs Brosnan proslavio 67. rođendan (foto)

Strastveni poljubac na Havajima: Pirs Brosnan proslavio 67. rođendan (foto)

Pirs Brosnan proslavio 67. rođendan u romantičnoj atmosferi egzotičnog letovališta na Havajima i javno se zahvalio supruzi Kili na divnom slavlju, ali i svim njegovim fanovima koji su mu uputili lepe želje

 

Pirs Brosnan (67) i Kili Šej Smit (56) od početka pandemije koronavirusa, nalaze se na Havajima gde uživaju u suncu, brčanju i svojoj ljubavi.

Akutelna kriza nije ih sprečila da u romantičnoj atmosferi u omiljenom egozitičnom letovalištu proslave i Pirsov 67. rođendan.

Novom objavom na „Instagramu” čuveni agent 007 još jednom je dokazao koliko je i posle skoro dve decenije zaljubljen u svoju Kili, te joj se i javno zahvalio na rođendanskom slavlju.

Čuveni supružnici poljubili su se na plaži tokom prelepog zalaska sunca, držeći u ruci čašu šampanjca.

– Hvala ti na mesecu i suncu i na svim danima našeg zajedničkog života, moja draga Kili. Proveo sam fantastičan 67. rođendan. Hvala svima koji su mi uputili čestitke. Bog vas blagoslovio, ostanite jaki.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial) on May 20, 2020 at 12:06pm PDT

Ljubav koja traje decenijama

Inače, Pirs Brosnan i Kili Šej Smit u braku su od 2001. godine i sinonim su za jednu od najsrećnijih i najdugovečnijih zajednica u Holivudu.

Slavni glumac nikada nije krio koliko mu ona znači.

– Ona ima tu snagu u sebi bez koje ne bih mogao da živim. Kada me pogleda, skroz zadrhtim. Kili je stub naše porodice, stub mog života i svakog dana joj ponavljam koliko je volim. Govorim joj koliko je lepa i da sve ovo ne bih mogao da nema nje – rekao je nekoliko puta za strane medije.

NE PROPUSTITE:
Pirs Brosnan: Zaljubljen kao tinejdžer (foto)

Pirs i Kili na meti kritika

I pored divnih reči koje slavni glumac neprestano upućuje svojoj supruzi, ipak se nađu oni koji kritikuju i pitaju se kako je to sve moguće...

Naime, vredni paparco fotografi stigli su i do Havaja te su u nekoliko navrata „hvatali” poznate supružnike na plaži.

Prva se na meti kritika našla Kili, a komentari su se odnosili na višak kilograma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by willi_knecht (@willi_knecht) on May 17, 2020 at 10:01am PDT

Inače, ona se tokom svoje novinarske karijere bavila i manekenstvom i bila među top-modelima, ali godine i rađanje dece učinili su svoje.

Zatim su prozvali Brosnana.

Zamerili su mu što nije uredno ošišan, a neki su komentarisali da je pustio stomačić i da više ne liči na čuvenog Džejmsa Bonda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by willi_knecht (@willi_knecht) on May 17, 2020 at 10:03am PDT

Problemi sa decom

Podsetimo, Pirs Brosnan i Kili Šej Smit upoznali su se sasvim slučajno na jednoj plaži u Meksiku 1994. godine. Venčali su se 2001, a u braku su dobili dva sina Dilana i Parisa.

Glumac je pre Kili bio oženjen Kasandrom Haris. Taj brak je trajao od 1980. do njene smrti 1991. godine i dobili su sina Šona.

Kili iz prethodnog braka ima dvoje dece – Kristofera i Šarlotu koju je Brosnan priznao kao svoju. Nažalost, Šarlota je preminula 2013. godine, što je za Pirsa bio težak udarac. Tužna vest ga je dočekala dok je u Beogradu snimao film „November Man”.

NE PROPUSTITE:
Pirs Brosnan na meti indijskih vlasti koje traže objašnjenje i prete zatvorskom kaznom

I s Kristoferom je bilo problema pošto se vremenom odao porocima. Bio je hapšen zbog tuča, krađa, vožnje u alkoholisanom stanju. Kada je „kap prelila čašu” i Kristofer zamalo izgubio glavu, Pirs je doneo odluku da ga „isključi” iz porodice.

Taj potez Pirs svojevremeno je objasnio u jednom intervjuu koji je dao za američki „Plejboj”.

– Kristofer je bio potpuno izgubljen što je meni bilo šokantno. Znao sam šta se dešavalo sa njim i da je teško živeo. Nisam mogao ništa drugo osim da verujem da će se oporaviti. Znao je šta treba da uradi da bi se spasao, ali očigledno to nije želeo.

– Naravno da je bolno odreći se deteta. Nikada ih se zaista ne odreknete, ali činjenica je da sam ga udaljio. Praktično sam mu time poručio: "Ili kreni da živiš ili umri". Molio sam se svakodnevno za njega".

NE PROPUSTITE:
Da li će biti veći šmeker od tate: Sin Pirsa Brosnana debitovao na modnoj pisti (foto)

Komentari (0)

Loading